Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα

ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Ο Κυριάκος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία. Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.


Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας, απ’ τους άντρες του Ακύλα, πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου.

Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved