Survivor: Η Σταυρούλα αποχώρησε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό - Ξέσπασε σε κλάματα!
Media

Survivor: Η Σταυρούλα αποχώρησε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό - Ξέσπασε σε κλάματα!

Survivor: Ο Στάθης και η Σταυρούλα ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Δύο παίκτες που έγιναν αχώριστοι φίλοι μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν υποψήφιοι. Δυστυχώς, για έναν ή μία από τους δύο το μεγάλο όνειρο του Ημιτελικού τελείωσε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/7).


Αργά το βράδυ, στο Συμβούλιο του Νησιού, η τετράδα του Ημιτελικού της Αθήνας «κλείδωσε». Κάποιος ή κάποια έφτασε πολύ κοντά στην… πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ή ο Στάθης Σχίζας αποχαιρέτισε το πιο ανατρεπτικό ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν το τέλος του;

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, μία ανάσα πριν από τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι της Αθήνας, αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όπως ήταν φυσικό, η παίκτρια του Survivor 5 ξέσπασε σε κλάματα.


Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CfkOxZUsLxv

Να θυμίσουμε πως οι 5 παίκτες αγωνίστηκαν για το τελευταίο έπαθλο του φετινού κύκλου, ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα του Αγίου Δομίνικου. Ο νικητής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και πήρε μαζί του την Ασημίνα και την Μαίη, φυσικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved