Survivor: Το δώρο του Μαρτίκα στη Βρισηίδα και τα «καυτά» φιλιά μέσα στο αυτοκίνητο - Νέες εικόνες
Media

Survivor: Το δώρο του Μαρτίκα στη Βρισηίδα και τα «καυτά» φιλιά μέσα στο αυτοκίνητο - Νέες εικόνες

Survivor: Τελικά η γνωριμία στο ριάλιτι έφερε έρωτα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μετά τις τρυφερές φωτογραφίες τους στην παραλία ήρθαν νέα πλάνα!

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα «τσάκωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα στο αεροδρόμιο, εκεί οπού τον περίμενε η Βρισηίδα μέσα στο αυτοκίνητο. Αφού αποκάλυψε στην κάμερα πως της έχει πάρει δώρο, έπειτα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της οπού οι δυο τους αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά

Δες το απόσπασμα

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βριδηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή τους φαίνεται πως θέλησαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη Βρισηίδα και έβαλε hashtag “couple”, δηλαδή “ζευγάρι”. «All we have is now» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, με τη νεαρή να σχολιάζει με μια καρδούλα και να απαντά: «Βρε καρδούλα μου».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αποκαλύψει στο «Καλό Μεσημεράκι» πως θα ταξίδευε μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα η Βρισηίδα για να τη συναντήσει και να περάσουν λίγες μέρες μαζί, ώστε να κάνουν πράξη αυτό που υποσχέθηκαν όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι. Να δώσουν δηλαδή ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους μακριά από κάμερες και ριάλιτι επιβίωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved