Survivor Ημιτελικός: Εσείς θυμάστε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του φετινού κύκλου;
Media

Survivor Ημιτελικός: Εσείς θυμάστε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του φετινού κύκλου;

Μετά από έξι ολόκληρους μήνες, εκατοντάδες στίβους μάχης, άπειρα και πολύ ξεχωριστά έπαθλα, καβγάδες, εντάσεις αλλά και γέλια και δάκρυα συγκίνησης, άλλο ένα Survivor φτάνει στο τέλος του. 

Τι να θυμηθείς και τι να ξεχάσεις από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που όπως είχε υποσχεθεί από την αρχή και η παραγωγή, θα ήταν το πιο σκληρό που έχουν βιώσει Έλληνες παίκτες;

Όσα πολλά είναι αυτά που πρέπει να θυμάσαι, άλλο τόσα πολλά -και ακόμα περισσότερα- είναι αυτά που πρέπει ή θέλεις να ξεχάσεις.

Γιατί σε τι θα ωφελούσε να θυμηθείς τον αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Γιωρίκας Πιλίδης πήγαν να πιαστούν στα χέρια και τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι;

Ο Γιώργος Κατσαούνης, η αλήθεια είναι ότι κατάφερε με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όμως, αυτός ακριβώς ο χαρακτήρας στάθηκε και η αφορμή για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Κατσαούνης αποβλήθηκε από το παιχνίδι μετά από απόφαση της παραγωγής του Survivor γιατί πήγε να κάνει μία φάρσα στον Τάκη Καραγκούνια, όμως σύντομα αυτή η βλάκα τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη. Οι δυο τους άρχισαν να εκτοξεύουν βρισιές μεταξύ τους μέχρι που πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Ο Κατσαούνης μάλιστα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος ο Τάκης στη καλύβα, πήγε από πάνω του και τον κλώτσησε, γεγονός που η παραγωγή δεν θα μπορούσε να περάσει στο... ντούκου και έτσι, αφού τον απομάκρυνε για λίγο τον Κατσαούνη, αποφάσισε να τον θέσει και εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Το κεφάλαιο «Βαλάντης» και ο «πόλεμος» με την Ευρυδίκη

Στο συμβούλιο του νησιού στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου είδαμε τις εντάσεις να κορυφώνονται, με την Ευριδίκη να ξεσπά σε κλάματα, μετά από τα λεγόμενα του Βαλάντη για την υγεία της. Ο Βαλάντης, σύμφωνα με την ετυμηγορία των υπόλοιπων Διασήμων, ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα. Ο ίδιος, σχολίασε στην Ευριδίκη Παπαδοπούλου κάτι για την υγεία της και εκείνη δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε αυτό. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, έφυγε από το συμβούλιο και με το που επέστρεψε, ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε τι ακριβώς είχε συμβεί, με εκείνη να απαντά:

«Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε».

Εκείνη τη στιγμή και σε πολύ τεταμένο κλίμα, ο Βαλάντης απάντησε: «Όχι, έχω περάσει πολλά πράγματα και εγώ και δεν θέλω να τοποθετήθώ, γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Της ζήτησα συγγνώμη. Αυτό που έζησα σήμερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω».

Δείτε το βίντεο με όσα είχαν συμβεί μεταξύ Βαλάντη και Ευρυδίκης που για αρκετό καιρό μετά ήταν θέμα συζήτησης και μεταξύ των παικτών του Survivor και μεταξύ ημών, βεβαίως, των τηλεθεατών.

Άγιος Δομίνικος-Ελλάδα: Ένα... τσιγάρο δρόμος

Μία δημόσια παραδοχή του Γιωρίκα Πιλίδη στο Συμβούλιο του νησιού, άναψε φωτιές στον Ελλαδικό χώρο καθώς αφορούσε στο άθλημα που υπηρετεί από μικρό παιδί. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης πέρυσι, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι του είχαν ζητήσει να «στήσει» αγώνα σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε καταγγείλλει δημόσια:

Η Ομοσπονδία του φυσικά αναστατώθηκε και απαίτησε εξηγήσεις από τον αθλητή ο οποίος αναγκάστηκε για λόγους υγείας να εγκαταλείψει την προσπάθειά του στο Survivor παρ' όλο που ήταν πολύ καλός παίκτης, πριν βέβαια αποκτήσει σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του.

Love stories με... ημερομηνία λήξης;

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποτελούν πρότυπο ερωτευμένου ζευγαριού που κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες κατάφεραν να ερωτευτούν αλλά και να διατηρήσουν τη σχέση τους -κρατάει ο δεσμός τους σχεδόν πέντε χρόνια- όμως μάλλον είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Γιατί φέτος, είδαμε δύο ειδύλλια να ξεκινούν στον Άγιο Δομίνικο αλλά το ένα τελείωσε πριν καν αρχίσει ενώ το δεύτερο είναι υπό... εξέταση. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε φυσικά για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή που μία που φιλήθηκαν και μία που... χώρισαν τα τσανάκια τους και στη δεύτερη αναφερόμαστε στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου που ήταν μαζί για λίγο ενώ βρίσκονταν στο παιχνίδι, χώρισαν αλλά έδωσαν υπόσχεση να προσπαθήσουν γι' αυτή τη σχέση όταν θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.

Μάλιστα την Παρασκευή που μας πέρασε ο Μαρτίκας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την όμορφη Θεσσαλονικιά. Κάτι πάει να... γίνει αλλά είπαμε: Αναμένουμε να δούμε αν τα παιδιά ταιριάζουν και αν αυτή η σχέση θα συνεχιστεί.

Η τραγική είδηση για τον Καραγκούνια και το βαρύ πένθος!

Μία στιγμή που μας έκανε να λυγίσουμε ως τηλεθεατές ήταν όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, μάθαινε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Η καρδιά του τον πρόδωσε και ο Τάκης Καραγκούνιας βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος καθώς ο πατέρας του ήταν ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Για αρκετές μέρες παρακολουθούσαμε έναν συντετριμμένο Τάκη να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά την τραγική είδηση και είχε κοντά του, παρά τις αντιπαραθέσεις τους στο παιχνίδι, όλους τους συμπαίκτες του, σε όποια ομάδα και αν ανήκαν. Το δίλημμά του ήταν αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα ή όχι με αφορμή το τραγικό γεγονός, όμως μετά από συνομιλία που είχε με την έφηβη κόρη του από τηλεφώνου, αποφάσισε να παραμείνει και να παλέψει μιας και έτσι και αλλιώς δεν θα προλάβαινε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του στην κηδεία.

Άκομψες εκμυστηρεύσεις, εντάσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα!

Φέτος, τα είχε όλα ο... μπαχτσές! Εντάσεις, αθέμητο ανταγωνισμό, νεύρα... πολλά νεύρα!

Tι να πρωτοθυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε; Τις κατά μέτωπο επιθέσεις των Μπλε στους Κόκκινους και... τούμπαλιν; Το... κρεσέντο ρητορικής του Σπύρου Μαρτίκα που αποδείχτηκε... terminator ξεπερνώντας το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου από το περυσινό Survivor καθώς κατάφερε να πετάξει εκτός παιχνιδιού 11 συμπαίκτες του; Τον τσαμπουκά του Σοϊλέδη με τον Καραγκούνια στο Συμβούλιο που αναγκάστηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής να απομακρύνουν και να διακόψουν ώστε να ηρεμήσουν τα πνέυματα; Αν θέλετε να θυμηθείτε αυτές τις... ανεκδιήγητες στιγμές, δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τις «καταγγελίες» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ότι η Σοφιάννα και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν επικίνδυνα κοντά την ίδια ώρα που η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή έκανε τις πρώτες ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους στην Ελλάδα; Survivor το ... μεγαλείο σου δηλαδή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved