Άρης Σοϊλέδης: Γιατί όλοι πιστεύουν ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor;
Media

Άρης Σοϊλέδης: Γιατί όλοι πιστεύουν ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor;

Survivor τελικός: Ο Άρης Σοϊλέδης έβαλε έναν στόχο και... χτύπησε κατευθείαν στην καρδιά! Είπε ότι θέλει να βρεθεί στον τελικό και τα κατάφερε! Το θέμα είναι όμως αν θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης... 

Από την πρώτη κιόλας μέρα της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο -να θυμίσουμε ότι δεν μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού αλλά σχεδόν έναν μήνα μετά την έναρξή του (σ.σ. 21 Ιανουαρίου 2022)- ο Άρης έδειξε τα... δόντια του, πείθοντας τους πάντες ότι είναι πραγματικά άξιος διεκδικητής μιας θέσης στον τελικό!

Κέρδιζε στους περισσότερους στίβους μάχης, τα έβαζε με Θεούς και δαίμονες όταν διεκδικούσε το δίκαιό του, σιωπούσε όταν ήξερε ότι έχει σφάλει και σιγά σιγά έχτισε την περσόνα του μέσα στο Survivor.

Δεν χρειάστηκε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού όπως έγινε με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος και τις 11 από τις 12 φορές που ήταν υποψήφιος ψηφίστηκε για να παραμείνει. Γιατί απλούστατα ήξερε με ποιους συμπαίκτες του να είναι «ομάδα» ώστε να μην τον βγάλουν στον τάκο. Ακόμα και όταν βγήκε όμως, προτεινόμενος, γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο κόσμος δεν θα τον προτιμήσει για την έξοδό του από το παιχνίδι γιατί όπως και να το κάνουμε την είχε... ιδρώσει τη φανέλα στους στίβους μάχης και ήξερε πολύ καλά πως στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει σημασία είναι να βγάζεις προς τα έξω το προφίλ του ανθρώπου που δεν τα παρατά, ακόμα και όταν χάνει.

Σε έναν στίβο μάχης χτύπησε σοβαρά τον ώμο του και για αρκετό καιρό αναπόσπαστο αξεσουάρ του ήταν ένας «κηδεμόνας» προκειμένου να προτατευτεί. Δεν απείχε από τα αγωνίσματα για πολύ καιρό, ακόμα και όταν οι γιατροί του έλεγαν πως ίσως θέτει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα. Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του τραυματισμού του:

Έγινε αντιπαθής όταν άρχισε να καταφέρεται εναντίον κάποιων από τους συμπαίκτες του. Δεν τα είχε καλά με τον Τάκη Καραγκούνια, ειδικά μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού ότι ο Σοϊλέδης μαζί με τον Ταλάντσεβ είχαν επιχειρήσει να μιλήσουν μέσω κινητού κάποιου ντόπιου κατοίκου με τους δικούς τους ανθρώπους.

Τιμωρήθηκαν από την παραγωγή γι' αυτό όμως ο Καραγκούνιας ήταν πολύ θυμωμένος μαζί του. Συγκρούστηκαν άπειρες φορές, όμως ο Άρης είχε αυτοπεποίθηση και την πεποίθηση ότι ήταν θέμα χρόνου για τον Καραγκούνια να φύγει από το παιχνίδι. Και έτσι και έγινε.

Δείτε τι έλεγαν τότε Άρης και Τάκης στο παρακάτω βίντεο:

Περασμένα ξεχασμένα όμως όλα. Ο Άρης είναι στον τελικό όπως είχε προγραμματίσει, του βγήκε και απόψε διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο και φυσικά τον τίτλο του νικητή που λίγοι έχουν καταφέρει να κατακτήσουν!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το φετινό Survivor με πρωταγωνιστή τον Άρη Σοϊλέδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved