Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα μία ανάσα πριν τον τελικό!
Media

Survivor: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα μία ανάσα πριν τον τελικό!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα με γεμάτες της τσέπες της.

Ο Στάθης και η Σταυρούλα ήταν οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα, 5 Ιουλίου ο ημιτελικός και αύριο ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα.

Δύο παίκτες που έγιναν αχώριστοι φίλοι μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν υποψήφιοι. Δυστυχώς, εκείνη που αποχώρησε ήταν η Σταυρούλα και ξέσπασε σε κλάματα!

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Σταυρούλα να πούμε ότι γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια.

Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται με την τελική τετράδα Ασημίνα, Μαίη, Άρης και Στάθης να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και μαζί το ποσό των 100.000 ευρώ!

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή -σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει- ήταν να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Συνεπώς, φαίνεται πως έλαβε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved