Star: Οι μεταγραφές, η ανανέωση του προγράμματος και οι σταθερές αξίες
Media

Star: Οι μεταγραφές, η ανανέωση του προγράμματος και οι σταθερές αξίες

Star: Πέρασαν τις… εξετάσεις αυτή την ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σκληρή σεζόν και προβιβάζονται! 

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται το νέο πρόγραμμα του Star και τα πουλέν του σταθμού ήδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Οι… σταρ του Star πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, ενώ ακόμη κάποιοι είναι σε αναμονή!

Από τα αγαπημένα παιδιά του σταθμού είναι αδιαμφισβήτητα ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής μπορεί αυτή την περίοδο να ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το απαιτητικό ταξιδιωτικό ριάλιτι «Asia Express», το οποίο θα δούμε από το φθινόπωρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει στη… μοίρα του τον «Τροχό της τύχης», το τηλεπαιχνίδι που τον ανέδειξε.

Με το που επέστρεψε από το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη έγραψε νέα επεισόδια για τον «Τροχό», που θα συνεχίσει να γυρίζει για ένατη σεζόν, αφού συγκεντρώνει καθημερινά στη συχνότητα του σταθμού πολλούς τηλεθεατές.

Το ίδιο συμβαίνει και με το τηλεπαιχνίδι μόδας, το «Shopping Star», οπότε ήταν αναμενόμενο η Βίκυ Καγιά να συνεχίσει να… ελέγχει καθημερινά τις διαγωνιζόμενες για έβδομη σεζόν!

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο, που θα αρχίσει να προβάλλεται στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Παράλληλα η Καγιά «τρέχει» και το «GNTM», το οποίο με τόσες αλλαγές που έκανε στην κριτική επιτροπή πρέπει να πάει «σφαίρα» και να μην απογοητεύσει τους τηλεθεατές του.

Αν και ακόμα δεν είναι επίσημο, εκτιμάται ότι θα πάρουν πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν τόσο το τηλεπαιχνίδι «100» με τον Λάμπρο Φισφή όσο και το τηλεπαιχνίδι «Cash Or Trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη, που αυτή την περίοδο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την απώλεια του συζύγου της, ναυάρχου Γιάννη Κοντούλη, που νικήθηκε από τον καρκίνο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή αυτή βρίσκεται στο στοιχείο της, τις τηλεπωλήσεις, και έχοντας γράψει χιλιόμετρα σε αυτές τα πήγε μια χαρά και με τις δημοπρασίες έργων τέχνης, αντικών και επίπλων μέσα από το «Cash Or Trash»!

Φυσικά, στο Star συνεχίζει ακάθεκτη η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία και φέτος αναμένεται να πάρει τα σκήπτρα της τηλεθέασης. Ενδιαφέρον θα έχει, αν η Σκορδά πάει στο κανάλι, ποιο θα είναι το lead in που θα της δίνει!

Έτσι λοιπόν και τα τέσσερα παιχνίδια, μαζί με την παραγωγή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα του Star και την επόμενη σεζόν, ενώ η διοίκηση του σταθμού μελετά ένα ακόμα παιχνίδι που, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, προσπαθώντας να κερδίσει κι αυτό το παιχνίδι της θεαματικότητας.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved