Survivor: Αγνώριστη η Σταυρούλα στο αεροδρόμιο–«Κάγκελο» ο Νίκος Γιάννης με το κυνηγητό των ρεπόρτερ
Media

Survivor: Αγνώριστη η Σταυρούλα στο αεροδρόμιο–«Κάγκελο» ο Νίκος Γιάννης με το κυνηγητό των ρεπόρτερ

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επέτρεψε παρέα με τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος είχε χάσει την πτήση του από τον Άγιο Δομίνικο μιας και οι δύο παίκτες έφυγαν από το survivor μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

Η Σταυρούλα φορώντας ένα καπέλο, μαυρισμένη και κατάξανθη τρομάξαμε να την γνωρίσουμε, ενώ ο Νίκος Γιάννης χαμογελαστός ανέφερε: «Θα τα πούμε σύντομα…» και ήταν έκπληκτος με το κυνηγητό των φωτορεπόρτερ.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα κατέγραψε την άφιξη των δύο παικτών!

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Σταυρούλα να πούμε ότι γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια.

Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

Όσο για τον Νίκο Γιάννη γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική.

Στο SURVIVOR πήγε γιατί ήθελε να κάνει ένα restart στη ζωή του.

Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».

Δείτε καρέ καρέ τη άφιξή τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved