Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Νίκου Γιάννη: «Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια, άγχος, πείνα…»
Media

Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Νίκου Γιάννη: «Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια, άγχος, πείνα…»

Survivor: O Νίκος Γιάννης αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό του ριάλιτι, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στους δικούς του ανθρώπους και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Νίκος Γιάννης δημοσίευσε φωτογραφίες του από το ριάλιτι επιβίωσης και αναφέρθηκε σ’ αυτή την εμπειρία που για εκείνον είναι αξέχαστη: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…και τι να πρωτοθυμηθώ!

Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια, άγχος, πείνα, χαρές και, κυρίως, δυνατές φιλίες! Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε στο ρυθμό της. Αφήστε το ρυθμό να σας συνεπάρει και μη φοβάστε να τολμάτε και να ρισκάρετε! Έτσι και εγώ…τόλμησα και έζησα με όλο μου το είναι αυτή τη μοναδική εμπειρία που λέγεται #survivor και φεύγω γεμάτος εφόδια που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή! Δε θα μπορούσα να φτάσω, βέβαια, μέχρι αυτό το σημείο, χωρίς τη στήριξη και τη θετική σας ενέργεια προς το πρόσωπο μου…!

Μην ξεχνάς: Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις!🥥🌴

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας μηνύματ

#survivor #survivorgreece #survivorgr #survivorgr2022 #survivorgreece2022 #survivor2022 #nikogiannis»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος μπήκε στο παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου αποτελώντας έναν από τους τέσσερις παίκτης που ενσωματώθηκαν στο ριάλιτι (μαζί με τη Στέλλα Ανδρεάδου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Νίκο Αντωνόπουλο) και κατάφερε να μείνει τρεις μήνες, κάτι παραπάνω από 12 εβδομάδες, συγκεντρώνοντας περίπου 14.000 ευρώ.

Δείτε παρακάτω τις εκπληκτικές φωτογραφίες του από το ταξίδι του στο ριάλιτι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved