Survivor Ημιτελικός: Άρης και Στάθης στον μεγάλο τελικό
Media

Survivor Ημιτελικός: Άρης και Στάθης στον μεγάλο τελικό

Survivor Ημιτελικός: Ο κύβος ερρίφθη! Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης (6-07) δίνοντας έναν τελευταίο «αγώνα» που θα έχει μόνο έναν νικητή!

Στο πρώτο μισάωρο του live o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το πρώτο αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, οπού με τη θετική τους ψήφο έστειλαν την Ασημίνα στη τριάδα αφήνοντας εκτός της Μαίη Εμμανουηλίδου.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος από τους τρεις, Ασημίνα, Στάθης ή Άρης δεν κατάφερε να πάει στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί live το βράδυ της Τετάρτης (6-07) στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Και για μια ακόμη φορά τα spoilers τα οποία άρχισαν να κυκλοφορούν με βάση τα στατιστικά, έπεσαν μέσα κι έτσι Άρης και Στάθης είναι οι δυο παίκτες που θα «κονταροχτυπηθούν» για το μεγάλο έπαθλο!

Δες στο βίντεο τη στιγμή της ανακοίνωσης!

Ποιος είναι ο Άρης Σοϊλέδης

Γεννήθηκε στη Θήβα τον Φεβρουάριο του 1991. Έχει μετρήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο γρασίδι ως… αριστερός πλάγιος αμυντικός. Έχει αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, αλλά και της ιστορικής ομάδας Στεάουα Βουκουρεστίου. Δηλώνει αρκετά πεισματάρης και ήταν σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό του SURVIVOR. Οι φίλοι του φοβήθηκαν πως δεν θα αντέξει την πείνα, ο ίδιος όμως γνωρίζει πολύ καλά πώς να πειθαρχεί τη σκέψη του και να… σκοράρει όταν και όπως πρέπει, ώστε η ομάδα του να μην στερηθεί τίποτα απολύτως!

Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας

Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο. Στο SURVIVOR του έλειψε περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο ήρθε όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved