Η Μεγάλη Χίμαιρα στην ΕΡΤ
Media

Η Μεγάλη Χίμαιρα στην ΕΡΤ

Οι μεγάλες σειρές μυθοπλασίας έχουν κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και η ΕΡΤ φέρνει ακόμα μία, που θα μας καταπλήξει.

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα» γίνεται τηλεοπτική σειρά σε σκηνοθεσία Ντένη Ηλιάδη και θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά με διεθνή προβολή στις μεγάλες πλατφόρμες του εξωτερικού.

iliadis-denis.jpg

Η πρωταγωνίστρια είναι ξένη ηθοποιός, πολύ γνωστή στο κοινό. Τρεις μεγάλες εταιρείες, άνθρωποι της ναυτιλίας και οι τοπικές Αρχές της Σύρου εγγυώνται γι' αυτήν τη συμμετοχή με 25% της ΕΡΤ, σε προϋπολογισμό 4.500.000 ευρώ.

Το ξεχωριστό δείγμα της κλασικής λογοτεχνίας μας, ο Καραγάτσης, δεν φοβάται τις προκλήσεις, δεν υποκλίνεται σε κατεστημένα, αλλά παρουσιάζει με ρεαλισμό την ασφυξία και τις αγκυλώσεις της ελληνικής επαρχίας στις αρχές του 20ού αιώνα.

Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία Μαρίνα είναι μια εξωτική και γοητευτική ύπαρξη για τους ντόπιους. Οταν, όμως, ο άντρας της καταστρέφεται οικονομικά, γίνεται απόκληρος της κοινωνίας, αφού κατρακυλάει σε μια δίνη έρωτα, πάθους και θανάτου.

Οι Ελληνες θεοί και δαίμονες αποδεικνύονται αμείλικτοι μπροστά στον εύθραυστο ψυχισμό της Μαρίνας και στον έρωτά της για τον κουνιάδο της, νεαρό φοιτητή της Νομικής. Το θυελλώδες ερωτικό τρίγωνο οδηγεί σε σοκαριστικές συνέπειες, αντάξιες αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

Η ελληνική λογοτεχνία αποδεικνύεται ένα από τα προικιά της χώρας μας, όταν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Η συνέχεια τη νέα σεζόν…

Πηγή:Secret

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved