Μελέτης Ηλίας: «Τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα»

O Μελέτης Ηλίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την δύσκολη οικονομική περίοδο που διένυσε αλλά και τον λόγο που η Ελεονώρα του οφείλει μια «συγνώμη».

Ο Ηλίας Μελέτης μίλησε με ειλικρίνεια για την δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε ενώ είχε μόλις αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

«Πριν την επιτυχία στην τηλεόραση τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί. Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση τα χρήματα είναι καλύτερα από το θέατρο» εξηγεί.

Αποκαλύπτει πως είχε δύσκολες συνεργασίες και έχει αποχωρήσει από παράσταση λόγω κακού κλίματος.

Ο Ηλίας Μελέτης πριν την υποκριτική, σπούδασε και λογιστική, αλλά όπως λέει δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σε ένα εργασιακό περιβάλλον σε όλη του τη ζωή.

«Έχω πάθει “σεντόνι” σε παράσταση που είχε ομοιοκαταληξία, ήταν τραγική εμπειρία» αποκαλύπτει, ενώ όπως λέει του έχει τύχει σε τελευταίες πρόβες παράστασης να τραυματιστεί άσχημα, να κάνει ράμματα και να είναι μπαταρισμένος.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». «Αν εξαιρέσουμε τις δυσκολίες του κόβιντ, περνάμε ωραία πάει καλά» αναφέρει σχετικά.

Τέλος, χαριτολογώντας λέει πως η Ελεονώρα Μελέτη του οφείλει μια συγνώμη, καθώς δημιουργείται ένα μεγάλο μπέρδεμα με το επίθετο.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved