Αυτή η νύχτα μένει: Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου έρχεται στον ALPHA
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου έρχεται στον ALPHA

«Αυτή η νύχτα μένει» τιτλοφορείται η επόμενη μεγάλη παραγωγή του ALPHA, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού για να καθηλώσει το κοινό.

Διαβάστε παρακάτω τα ονόματα που στελεχώνουν το πρωταγωνιστικό καστ, καθώς επίσης και όσα πρέπει να ξέρετε για την ιστορία.

Ο ALPHA, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι επιλογές του στον τομέα της μυθοπλασίας, προχωρά σε περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματός του με καινούργιες και πρωτότυπες προτάσεις.

Μία από αυτές που έχει ήδη εγκριθεί για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι η δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Το σενάριο υπογράφουν οι Γιάννα Κανελλοπούλου - Γιώργος Μακρής, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ στελεχώνεται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς, που ξεχωρίζουν για την τηλεοπτική, αλλά κυρίως για τη θεατρική διαδρομή τους.

Αυτοί είναι οι Γιάννης Στάνκογλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Ιωάννης Απέργης, Άννα Μάσχα, Γιάννος Περλέγκας, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ναταλία Σουίφτ, Κόρα Καρβούνη, Νικολέτα Καρρά, Σπύρος Σταμούλης κ.ά.

Από εκεί και πέρα, η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Η παραγωγή, που επιδιώκει να φτιάξει μία σειρά υψηλού επιπέδου, φέρει τη σφραγίδα των εταιρειών Αργοναύτες - Primavisione. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιθυμία των άμεσα εμπλεκομένων είναι τα γυρίσματα να αρχίσουν άμεσα, ώστε να υπάρχει το απαιτούμενο υλικό επεισοδίων.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μαζί με το νέο πρόγραμμα του καναλιού, και θα προβάλλεται δυο-τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη.

Η ιστορία

Η ιστορία εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980... Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούργιο της πρόσωπο, δύο κόσμοι και δύο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό και ανέγγιχτο έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.

Το φως που κρύβεται ακόμη και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις. Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved