Τρία μίλια: Οι πρώτες ιστορίες που θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

Τρία μίλια: Οι πρώτες ιστορίες που θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τρία μίλια: Η κοινωνική σειρά του STAR ολοκληρώθηκε για φέτος, αλλά επιφυλάσσει μία απρόβλεπτη συνέχεια.

Διαβάστε παρακάτω κάποιες από τις ιστορίες που πρόκειται να δούμε και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στον δεύτερο κύκλο, που έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Η κοινωνική σειρά «Τρία μίλια» εντάχθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του STAR και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να εγκριθεί και δεύτερος κύκλος επεισοδίων.

Έτσι, οι συντελεστές ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε αυτόν και να επιφυλάσσουν μία απρόβλεπτη συνέχεια, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, για την καθημερινότητα των αγαπημένων ηρώων.

Συγκεκριμένα, κάποιες από τις ιστορίες που πρόκειται να δούμε και οι οποίες θα μας απασχολήσουν έντονα είναι οι παρακάτω: Η Κάτια, τελευταία, φοβάται ότι έχει πρόβλημα με τη μνήμη της και το εκμυστηρεύεται στον Νικόλα, με τον οποίο τη συνδέει ένα παρελθόν, προκειμένου να τη βοηθήσει αν η κατάστασή της χειροτερέψει.

Στα καινούργια επεισόδια, λοιπόν, το πρόβλημα σοβαρεύει ολοένα και περισσότερο, με τη γυναίκα να μην μπορεί πια να παίζει θέατρο και τον Γεράσιμο και τον Μιχάλη να την παρακολουθούν στενά. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά, δεν αργεί να αποκαλυφθεί το παρελθόν που έχει με τον Νικόλα, προκαλώντας μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων.

Ο Γεράσιμος, μετά την καταστροφή της καινούργιας κλινικής και την οδυνηρή απαγωγή του Στέφανου, έχει φτάσει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Κάτι που το εκμεταλλεύεται ο Τίμος, μαζί με έναν μυστηριώδη άντρα, και επισπεύδουν την προκήρυξη για την ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιά - Δρακόνησου ώστε να μην μπορεί να έχει ούτε αυτή την πηγή εσόδων.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να «παγώσει» την προκήρυξη και να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να συγκεντρώσει τα χρήματα. Η σχέση του Έμου και του Νικόλα βρίσκεται πλέον σε τεντωμένο σχοινί, με τον πρώτο να μη διστάζει να τον απειλήσει ακόμη και με... πόλεμο, προκειμένου να πετύχει όλα όσα έχει στο μυαλό του.

Σύντομα, λοιπόν, ο Νικόλας αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και ψάχνει τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει ότι ο δήμαρχος του νησιού κρύβεται πίσω από πολλές παράνομες ενέργειες, καθώς επίσης και ότι εκμεταλλεύεται τον γιο του, τον Πέτρο.

Ο Μιχάλης λέει στην Ελένη ότι θέλει να χωρίσουν και εκείνη έχει μία απρόσμενη αντίδραση. Συγκεκριμένα, του εξηγεί ότι εκείνη θα τον χωρίσει, και μάλιστα μπροστά σε όλους, προκειμένου να μην εκτεθεί λίγο πριν από τον γάμο τους.

Στο μεταξύ, η γυναίκα μαθαίνει για τον χωρισμό του Ευθύμη και της Φωτεινής και είναι σίγουρη ότι συνέβη για να είναι ο Μιχάλης και η Φωτεινή μαζί, οπότε οργανώνει ένα σχέδιό εκδίκησης. Ο Ευθύμης και η Λίζα έρχονται πιο κοντά και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι κυκλοφορούν σε όλη τη Δρακόνησο.

Ταυτόχρονα, ο Στέφανος ανακοινώνει στον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι βρήκε επενδυτή για την αναστύλωση της κλινικής και η τελευταία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, διότι πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της, τον Βασίλη.

Στο μεταξύ, ο τελευταίος φτάνει στο νησί, συνοδευόμενος από τη νέα σύντροφό του, την Άννα, η οποία σε αυτή την ακτοπλοϊκή γραμμή έχει χάσει τον αδελφό της. Φτάνοντας στο νησί, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved