Velvet: Η ημέρα του γάμου του Αλμπέρτο και της Χριστίνα φτάνει
Media

Velvet: Η ημέρα του γάμου του Αλμπέρτο και της Χριστίνα φτάνει

Velvet: Η Κλάρα προσπαθεί να κάνει καριέρα μοντέλου, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, το νυφικό της Κριστίνα εξαφανίζεται και η Άννα αποφασίζει να της ράψει ένα καινούργιο από την αρχή, ώστε να μην αναβληθεί η τελετή. Η ημέρα του γάμου της Κριστίνα και του Αλμπέρτο φτάνει, όμως ένα μυστηριώδες γράμμα ταράζει τον μέλλοντα γαμπρό...

Ο Δον Eμίλιο, ο υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία, αρρωσταίνει πολύ σοβαρά. Το σημαντικό πρόβλημα υγείας που περνάει τον κρατάει μακριά από τις υποχρεώσεις του και στενοχωρεί τους κοντινούς του ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, η Κλάρα εξακολουθεί να θέλει να κάνει μεγάλη καριέρα σαν μοντέλο, τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζει. Τα εμπόδια που συναντάει είναι πολλά και οι προσπάθειές της να πετύχει και να κάνει μια σημαντική πορεία στον κόσμο του μόντελινγκ αποβαίνουν άκαρπες, τουλάχιστον προς τo παρόν.

Στο μεταξύ, ο οίκος μόδας δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψή, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω. Από την άλλη, η Κριστίνα προβληματίζεται σχετικά με το παρελθόν του Αλμπέρτο και ζητάει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, τα οποία θα κρίνουν και την πορεία της σχέσης τους.

Όμως, οι χειρότεροι φόβοι της Κριστίνα φαίνεται να επιβεβαιώνονται και το άγχος την κυριεύει. Από τη μία δεν επιθυμεί να τον χάσει, από την άλλη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να ζει με έναν άνθρωπο που δεν είναι εκατό τοις εκατό παρών συναισθηματικά στον γάμο του.

Συνάμα, η Κλάρα περιμένει από τον Ματέο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ η Λουίζα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της πιο κρίσιμης απόφασης της ζωής της. Μία ακριβώς ημέρα πριν από τον γάμο, το νυφικό της Κριστίνα εξαφανίζεται και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πού βρίσκεται.

Παράλληλα, η Άννα κάνει τα πάντα ώστε να μην ακυρωθεί η τελετή και πληγωθεί η Κριστίνα. Έτσι, αποφασίζει να της ράψει ένα νέο από την αρχή. Την ίδια στιγμή, η ένταση ανάμεσα στον Μαξ και στην Μπλάνκα κλιμακώνεται και η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια.

Την επομένη και λίγο πριν από το μυστήριο, η Κριστίνα πρέπει να εγκρίνει το νέο νυφικό που έραψε η Άννα μέσα σε μία νύχτα αποκλειστικά για εκείνη. Ταυτόχρονα, ο Αλμπέρτο λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα, που ίσως φέρει σημαντικές ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved