Survivor Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας
Media

Survivor Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας

Survivor Τελικός: Μετά από σχεδόν 4 μήνες ενός μεγάλου αγώνα επιβίωσης, πολλή πείνα, κακουχίες, τραυματισμούς, απογοήτευση, μοναξιά, και πολύ δυνατά συναισθήματα, ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο του Survivor 5.

Από πρώτη μέρα της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο είχε έναν και μοναδικό στόχο. Να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Υπήρξαν στιγμές που λύγισε, στιγμές που ένιωσε ότι δεν θα τα καταφέρει αλλά συνήθως έτσι είναι οι δύσκολοι αγώνες, οι δύσκολοι στόχοι. Και τα κατάφερε! Έχοντας ως αντίπαλό του στο μεγάλο τελικό τον Άρη Σοϊλεδη, ο Στάθης κατέκτησε την πρώτη θέση και είναι ο μεγάλος νικητής.

Να θυμίσουμε ότι ο Στάθης Σχίζας δεν είχε μπει από την αρχή στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απέδειξε πως είναι πολύ σκληρός παίκτης. Σπάνια έχανε σε αγώνα ενώ συχνά κέρδιζε ασυλίες. Για αυτό και δεν χρειάστηκε να βγει πολλές φορές προτεινόμενος.

Λίγη σημασία βέβαια έχουν όλα τα παραπάνω από τη στιγμή που το κοινό αποφάσισε πως έπρεπε ο Στάθης να είναι ο φετινός νικητής του Survivor.

Και σίγουρα ο ίδιος θα θυμάται για πάρα πολλά χρόνια το 2022 ως ένα από τα πιο εποικοδομητικά της ζωής του μιας και δεν είναι μόνο πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ αλλά και πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας.

Ο Στάθης ανακοίνωσε πως μεγάλο ποσό από το έπαθλο που κέρδισε θα το δωρίσει σε παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή από τον Γιώργο Λιανό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved