Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια Τόλια «κουβάλησε τον δικό της σταυρό»! Το δράμα και ο Γολγοθάς
Media

Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια Τόλια «κουβάλησε τον δικό της σταυρό»! Το δράμα και ο Γολγοθάς

Άγριες Μέλισσες: Γολγοθά στο Διαφάνι δεν ανέβηκαν μόνο οι αδερφές Σταμίρη μετά το έγκλημα που τελέστηκε στα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, καθώς μια ακόμη οικογένεια «κουβάλησε» τον δικό της σταυρό κι αυτή δεν είναι άλλη από την οικογένεια του Τόλια!

Έζησα στιγμές βασανιστικές, στιγμές τρομοκρατίας και γεμάτες βία!

Όλα όμως ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Τόλιας πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τον Δούκα, που μέχρι τότε ο κοινοτάρχης ήταν ο «χαφιές» του, το δεξί του χέρι και ο άνθρωπος που τελούσε τις βρομοδουλειές χωρίς ωστόσο να γίνεται αντιληπτό στους χωριανούς!

Την πρώτη μεγάλη ταραχή στην οικογένεια έζησε ο ίδιος, όταν κάπου στον δεύτερο κύκλο η Παγώνα, μένει έγκυος, γεννά και εξαφανίζεται!

Ο κοινοτάρχης του Διαφανίου εκεί που τα είχε όλα σε τάξη και με ασφάλεια, είδε τη ζωή του να «γκρεμίζεται» από τη μια στιγμή στην άλλη. Κι ενώ ζούσαν την απόλυτη ευτυχία περιμένοντας το τέταρτο παιδί τους, μόλις η Παγώνα γέννησε, έπεσε σε κατάθλιψη και ζήτησε από τη Βιολέτα να τη φυγαδεύσει ώστε να φύγει από το χωριό, εγκαταλείποντας την οικογένεια της. Μετά από καιρό επέστρεψε αφού όμως η πρώτη κρίση στον γάμο τους είχε επέλθει. Το ζευγάρι τα κατάφερε, ενώθηκε ξανά μέχρι που το δεύτερο χτύπημα της μοίρας ήταν πιο δυνατό!

Σε αυτό έβαλε το «χέρι» του ο Βόσκαρης, όταν ξελόγιασε την κόρη του Σοφούλα και την ζήτησε σε γάμο! Όσο ο Βόσκαρης ένιωθε πως το τέλος του ήταν κοντά γινόταν ακόμη πιο αδίστακτος.

Η Σοφούλα είχε ήδη πάρει την απόφαση να καταθέσει εναντίον του, όμως… στην προσπάθειά του να γλιτώσει ο Βοσκάρης έδειρε ανελέητα τη γυναίκα του προκειμένου να μην προλάβει να καταθέσει στο δικαστήριο. Ωστόσο η Σοφούλα το «έσκασε» από το υπόγειο, οπού την κρατούσε κλειδωμένη και κατάφερε να δώσει τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη. Όλη αυτή η ιστορία είχε φέρει στιγμές απελπισίας στον Τόλια και την Παγώνα αφού οι δυο γονείς έβλεπαν το κορίτσι τους να υποφέρει.

Η οικογένεια όμως έζησε μια μεγάλη ανατροπή με στιγμές δυστυχίας όταν ανακάλυψαν τα σχέδια του γιου τους, Θανασάκη!

Η οικογένεια Τόλια έζησε Γολγοθά για μια ακόμη φορά. Η αλήθεια για τον Θανασάκη ήρθε στο φως, με τις συγκρούσεις να είναι αμέτρητες. Ο γιος του Τόλια ανέλαβε ισχυρή θέση στους Άβαντες και η οργή όλων είχε ξεχειλίσει, μέχρι που… η δραματική σκηνή του χαμού τους έφτασε με τους δυο γονείς να βιώνουν την απόλυτη δυστυχία!

Ο θάνατος του συγκλονίζει όλο το Διαφάνι, ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα. Η Παγώνα καταρρακώθηκε και κανείς δεν μπόρεσε να την παρηγορήσει, ενώ ο Τόλλιας σε δραματική κατάσταση ορκίστηκε... εκδίκηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved