Το gossip-tv στον τελικό του Survivor! Λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν στο Άλσος Βεΐκου!
Media

Το gossip-tv στον τελικό του Survivor! Λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν στο Άλσος Βεΐκου!

Survivor Τελικός: Οριστικά αυλαία για το Survivor 5, όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί, έπεσε για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης που κράτησε σχεδόν έξι μήνες.

Οι δύο φιναλίστ, Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας επρόκειτο για τελευταία φορά να... μονομαχήσουν, αυτή τη φορά όμως όχι σε στίβο μάχης αλλά στις καρδιές των τηλεθεατών που θα τους χάριζαν -ή όχι- την ψήφο τους για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα για εκείνον τον παίκτη που αξίζει να πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από νωρίς στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι ξεκίνησαν να καταφτάνουν, όπως και εχθές στον ημιτελικό, οι άλλοτε πρωταγωνιστές του φετινού κύκλου του ριάλιτι, δηλαδή οι πρώην παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι, οι σύντροφοι τους, οι οικογένειές τους και φυσικά ο Άρης και ο Στάθης που είχατε τη μεγαλύτερη αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε στο χθεσινό ημιτελικό η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που επίσης διεκδικούσαν μία θέση στον τελικό, αποχώρησαν μετά την ετυμηγορία του κοινού που ήθελε να δει στην αποψινή βραδιά δύο άντρες να κονταροχτυπιούνται για το μεγάλο έπαθλο.

Σχεδόν μια ώρα πριν ξεκινήσει το live του μεγάλου τελικού στο Άλσος Γαλατσίου έφτασε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο οποίος πριν μέσα στο χώρο διεξαγωγής συνάντησε φίλο του στους παρευρισκόμενους.

Λίγο αργότερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ κατέφθασε η Ασημίνα, η οποία βρέθηκε κοντά στους φαν της και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Εντυπωσιακή εξίσου και η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά την άφιξή της στο Άλσος Βεΐκου μαζί με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα. Πιασμένη χέρι χέρι μπήκαν στο χώρο διεξαγωγής

Καρέ καρέ η είσοδος των παικτών στον χώρο για την έναρξη του live

Κατά την είσοδο του Στάθη Σχίζα στο πλατό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πανηγύρισε όσο κανένας και λογικό αφού ο σύντροφός της είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο έπαθλο.

Με τρομπόνι στο χέρι και ενθουσιασμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στηρίζει και εμπράκτως τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα

Στο αποψινό live του μεγάλου τελικού βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Survivor και τραγουδιστής Τριαντάφυλλος παρέα με τον γιο του, Νικόλα αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο Άρης μόλις τους είδε έτρεξε να τους αγκαλιάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved