Survivor Τελικός: Σχίζας-Σοϊλέδης: Ερωτική εξομολόγηση στα κορίτσια τους Αλεξάνδρα και Μαρία
Media

Survivor Τελικός: Σχίζας-Σοϊλέδης: Ερωτική εξομολόγηση στα κορίτσια τους Αλεξάνδρα και Μαρία

Survivor Τελικός: Η στιγμή να εμφανιστούν οι γυναίκες που βρίσκονται στο πλευρό των δύο φιναλίστ, του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα, ήρθε και η Μαρία Αντωνά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν κοντά τους. 

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας πήρε στα χέρια το κορίτσι του για να το καθίσει στο σκαμπό δίπλα του ενώ ο Άρης Σοϊλέδης δεν σταμάτησε να τη φιλάει με το που τον πλησίασε.

Όταν δε πήραν θέση δίπλα τους, οι δύο φιναλίστ άρχισαν να μιλούν με τα πιο γλυκά λόγια για τις γυναίκες που υπήρξαν το στήριγμά τους.

«Για μένα το τρόπαιό μου είναι η Αλεξάνδρα. Είναι η γυναίκα της ζωής μου είναι το τρόπαιο ζωής μου και δεν καταλαβαίνω που λένε ότι ο έρωτας περνάει. Εγώ όσο περνάει ο καιρός, την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ» είπε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία του έδωσε ένα καυτό φιλί.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε στα 4 χρόνια σχέσης τους που όπως είπε, έχουν περάσει μαζί και πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές μαζί. «Στα μάτια της βλέπω τη μητέρα των παιδιών μου» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής ο οποίος επίσης φίλησε το κορίτσι του που με τη σειρά της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τις τρυφερές στιγμές των δύο ζευγαριών στον μεγάλο τελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved