Κοινωνία ώρα Mega: Καθημερινή ενημέρωση και το καλοκαίρι
Media

Κοινωνία ώρα Mega: Καθημερινή ενημέρωση και το καλοκαίρι

Η πρωινή ενημέρωση στο Mega συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι με την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega να δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 6 το πρωί.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού μπαίνουν πρώτοι στο στούντιο για την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής του Mega και μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πάντα θετική διάθεση.

Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με την παρουσίαση της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» να περνάει τις επόμενες εβδομάδες στους δημοσιογράφους: Γιάννη Χρηστάκο, Βελίκα Καραβάλτσιου, Μάιρα Μπάρμπα.

Η «Κοινωνία ώρα Mega» θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι η πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών που θέλουν να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, τις νέες εξελίξεις στην οικονομία, να μάθουν πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη διεθνή επικαιρότητα, τις νέες τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και ό,τι αισιόδοξο προκύπτει στην καθημερινότητά μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved