Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά με χειροπέδες - Φωτό από τα γυρίσματα
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά με χειροπέδες - Φωτό από τα γυρίσματα

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Νομικού την οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία η Άντζελα Γκερέκου θα είναι από τις ηρωίδες που θα συζητηθούν πολύ στον νέο κύκλο.

Η αγαπημένη σειρά του Mega, Η γη της ελιάς, συνεχίζει και για δεύτερη σεζόν και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές με τους τηλεθεατές να περιμένουν πώς και πώς να δουν τα νέα επεισόδια.
Και μέσα σε όλα φυσικά λατρεύουν να βλέπουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα, η Αθηνά Νομικού, εισέρχεται στο δικαστήριο, με χειροπέδες στα χέρια και ετοιμάζεται να δώσει τη δική της μάχη για την αθώωσή της.

O B' κύκλος της "Γης της ελιάς" έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA και οι ανατροπές θα είναι πολλές!

Δείτε τη φωτογραφία από τα γυρίσματα εδώ:


Να θυμίσουμε πως ο πρώτος κύκλος της σειράς, Η Γη της Ελιάς τελείωσε και πολλοί ρόλοι έφθασαν στο τέλος τους. Ένας όμως ρόλος τελείωσε και μας ξάφνιασε, αφού περιμέναμε να υπάρχει εξέλιξη του έρωτά της με τον… Στέφανο. Ο λόγος για την… Ιζαμπέλλα Φούλοπ που υποδύθηκε την Ελένη και… έφυγε στην Ισπανία με τον Στέφανο για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο ρόλος της Ελένης τελείωσε και…μας απογοήτευσε γιατί περιμέναμε να δούμε την εξέλιξή της με τον Στέφανο Καπερνάρο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved