Άγριες μέλισσες φινάλε: Αυτές ήταν οι σκηνές που μας ανατρίχιασαν και έκαναν το Twitter να κλαίει
Media

Άγριες μέλισσες φινάλε: Αυτές ήταν οι σκηνές που μας ανατρίχιασαν και έκαναν το Twitter να κλαίει

Άγριες μέλισσες φινάλε: Η αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, μετά από τρεις σεζόν, το βράδυ της Πέμπτης (7/7), έφτασε στο τέλος της.

Και τι δεν είδαμε όλα αυτά τα χρόνια, όμως, το φινάλε ήταν διαφορετικό για τον κάθε ήρωα ξεχωριστά. Για άλλους όλα κύλισαν ομαλά και έκλεισαν αυτόν τον κύκλο ευτυχισμένοι ενώ για κάποιους άλλους όχι.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, υπήρξαν κάποιες σκηνές που πραγματικά κατάφεραν να κάνουν τόσο εμάς όσο και τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν.
Μία από αυτές ήταν φυσικά εκείνη που η Μυρσίνη πληροφορήθηκε από τους γιους της πως ο άνδρας της, ο Δούκας, πάλεψε με πολλούς όμως δεν κατάφερε και στο τέλος δολοφονήθηκε.
Η κραυγή της και η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου μούδιασαν τους πάντες.

Ο Μελέτης ομολόγησε τους φόνους που είχε κάνει κατά καιρούς, αφότου βέβαια εξοργισμένος πήγε και σκότωσε τον Ακύλα και τον έσυρε δεμένο στην πλατεία του χωριού.

Όσο ήταν στο αστυνομικό τμήμα, η μεγάλη του και παντοτινή αγάπη, η Πηνελόπη, πήγε εκεί για να τον δει. Μόλις εκείνος την είδε μπροστά του, πάγωσε και η σκηνή αναμφισβήτητα μπαίνει στη λίστα με τις πιο δυνατές της βραδιάς.

Η Δρόσω γέννησε το παιδί της και όσο βλέπαμε τον Κωνσταντή με τους άλλους, οι τσιρίδες του νεογέννητου μωρού κατάφεραν να μας ανατριχιάσουν ενώ αυτό συνεχίστηκε όταν εκείνος αντίκρυσε την Δρόσω και το παιδί τους και έλαμπαν από ευτυχία μετά από όλα όσα είχαν συμβεί.

Η σκηνή όμως που θα μας μείνει αξέχαστη ήταν εκείνη που η Πηνελόπη έμαθε ότι η ποινή για τον Μελέτη ήταν η θανατική ποινή.

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει αυτό το ταλέντο χωρίς να μιλά να κάνει το κοινό να καταλαβαίνει τι θέλει να πει και να προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Έτσι και στη σκηνή που ήταν ο Νικηφόρος στο νοσοκομείο και εκείνη χωρίς να πει κουβέντα τον έκανε με ένα άγγιγμα να καταλάβει ότι τον ήθελε εκεί, να την ταΐσει.

Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη αυτή η σκηνή στο Twitter.

Διαβάστε μερικά σχόλια:

Η σκηνή που η Πηνελόπη πήγε να επισκεφτεί τη μητέρα της στο νοσοκομείο και την έβαψε για να πεθάνει όμορφη ράγισε καρδιές.

Όταν όμως πήγε να συναντήσει τον Μελέτη πριν εκείνος βρεθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα έδειξε όλο της το ταλέντο.

Οι Άγριες μέλισσες τελείωσαν, το σίγουρο είναι ένα, αυτή η σειρά ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία και σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη!

Μπορείτε να δείτε την τελευταία σκηνή εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved