Η πολυσυζητημένη συνέχεια του Κόκκινου ποταμιού έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις
Media

Η πολυσυζητημένη συνέχεια του Κόκκινου ποταμιού έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ύστερα από τη μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία, «Το κόκκινο ποτάμι» επιστρέφει με τη συνέχεια της ιστορίας.

Ο ήχος της κλακέτας ακούστηκε ξανά και οι κάμερες άρχισαν να καταγράφουν τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα.

Ο μετρ των επιτυχιών επανέρχεται τηλεοπτικά και παθιασμένος με ό,τι καταπιάνεται δεν θα μπορούσε παρά να θέσει τον εαυτό του σε μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση.

Η πολυσυζητημένη συνέχεια του «Κόκκινου ποταμιού» έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις. Στον πρώτο κύκλο είδαμε τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων.

Στον δεύτερο κύκλο, γνώριμα πρόσωπα που μας συστήθηκαν στο πρώτο μέρος της σειράς αλλά και νέοι χαρακτήρες έρχονται να μας συνεπάρουν στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι. Οι τηλεθεατές θα γίνουμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τους ηθοποιούς της σειράς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους, τις οποίες έχουν γράψει ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη.

Οι «μηχανές» του «Κόκκινου ποταμιού - Η συνέχεια» στήθηκαν ήδη στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο για τις ανάγκες της παραγωγής.

Για μια ακόμη φορά ο μεγάλος σκηνοθέτης ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή με πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών. Συγκεκριμένα θα δούμε 220 καλλιτέχνες σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και περισσότερους από 2.500 βοηθητικούς. Λήψεις θα γίνουν ανά την Ελλάδα.

Πρώτοι σταθμοί είναι Θεσσαλονίκη, το Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, η Βέροια αλλά και η Ξάνθη. Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

Η συνέχεια της σειράς θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

Η υπόθεση

Η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά (Ομηρος Πουλάκης), τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Ολη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Το καστ

Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ιτσιος κ.ά.

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved