Θέμης Αδαμαντίδης: Το σοκ του αδελφού της Βαρβάρας Κίρκη – «Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες»
Media

Θέμης Αδαμαντίδης: Το σοκ του αδελφού της Βαρβάρας Κίρκη – «Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες»

Ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη, Γιώργος Κίρκης μίλησε για τη σχέση της αδερφής του με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την καταγγελία της για ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή.

Στις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο κατήγγειλε η Βαρβάρα για ξυλοδαρμό.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν έμαθες για την καταγγελία ξυλοδαρμού της αδελφής σου;

Έπαθα σοκ! Παρόλο που την είχα δει στο παρελθόν με μαυρισμένο μάτι και φορώντας μαύρα γυαλιά όποτε ερχόταν μόνη της στο εξοχικό μας στο Λαύριο. Την είχα δει ξανά με μαυρισμένο μάτι, άλλη φορά με πρησμένα τα μάγουλά της και άλλες φορές με κατάμαυρα γυαλιά! Δεν φορούσε ποτέ γυαλιά και, όταν τη ρωτούσα γιατί τα βάζει, μου έλεγε ότι είναι από το ξενύχτι και ότι την ενοχλεί ο ήλιος. Όσο καιρό ήταν με τον Θέμη δεν ήταν η Βαρβάρα που ξέρω. Ήταν πάντα νευρική, σαν φοβισμένη.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η Βαρβάρα;

Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες. Μίλησε με τη μητέρα μας και της είπε ότι τον αγαπά ακόμα και δεν θέλει να του κάνει κακό. Με τα λεγόμενά της πιστεύω ότι τον έχει συγχωρήσει. Σέβομαι την άποψή της ότι δεν θέλει λεφτά από τον Θέμη, αλλά πρέπει να απομακρυνθεί από αυτόν.

Είχες γνωρίσει τον τραγουδιστή. Πώς σου φάνηκε ως άνθρωπος;

Ναι, φυσικά έρχονταν μαζί στο Λαύριο και είχα πάει και στο μαγαζί όπου τραγουδούσε. Δύο φορές ήταν βιαστικός – ήθελε να πάει σε στούντιο. Όταν τους είχα δει μου φαίνονταν νευρικοί και οι δυο.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι δεν ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης στο επίμαχο βίντεο. Τι απαντάς σε αυτό;

Ήταν η Βαρβάρα, γιατί ξέρω την αδελφή μου, ήταν ο Θέμης, γιατί το αμάξι ήταν αυτό. Ο Κούγιας ψεύδεται! Και ο Θέμης, που λέει ότι είχαν χωρίσει, δεν ισχύει! Πριν από λίγες ημέρες είχαν έρθει μαζί στο σπίτι μου. Να μάθει ο κύριος Κούγιας να λέει τα πράγματα όπως είναι και να μην υπερασπίζεται ανθρώπους που δεν είναι σωστοί!

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι η Βαρβάρα τού έπαιρνε χρήματα. Θεωρείς ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;

Σε καμία περίπτωση! Είμαστε μια φτωχή οικογένεια, αλλά τίμια και με αξίες και αρχές. Η Βαρβάρα έχει τα δικά της χρήματα. Πολλές φορές έδινε το αμάξι της στον τραγουδιστή, και μάλιστα κάτω από το σπίτι του είχαν διαρρήξει δυο τρεις φορές το αμάξι της αδελφής μου, επειδή έβλεπαν ότι το οδηγούσε ο Θέμης. Το πρωί σηκωνόταν, πήγαινε να πάρει το αμάξι της και το έβλεπε παραβιασμένο. Η Βαρβάρα δεν θα έκανε πότε σχέση ούτε για τα λεφτά ούτε για τη δόξα. Είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος και λειτουργεί μόνο με την καρδιά της.

Πώς σκέφτεσαι να κινηθείς από εδώ και πέρα;

"Σέβομαι και υποστηρίζω την αδελφή μου σε ό,τι χρειαστεί. Να βγουν οι συνεργάτες του τραγουδιστή και να πουν τι γινόταν στα καμαρίνια και όχι μόνο πόσο καλός τραγουδιστής είναι. Επίσης, μερίδα κόσμου που γράφει κακοπροαίρετα πράγματα στα social media για την αδελφή μου να σκεφτεί πώς θα ένιωθαν αυτοί στη θέση της και ότι έχουμε μια άρρωστη μάνα που σηκώνει τον σταυρό της." είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved