All Star Survivor: Οι καλύτεροι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο
Media

All Star Survivor: Οι καλύτεροι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί το φετινό «Survivor», τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχαν δώσει τα χέρια για το «All Star Survivor» που θα πρωταγωνιστήσει στις οθόνες μας τη νέα σεζόν.

Οι νέοι είναι ωραίοι, οι παλιοί όμως είναι αλλιώς. Οι παίκτες που ξεχώρισαν για την αγωνιστικότητα, τo δυναμισμό και -σε κάποιες περιπτώσεις- για το χαρακτήρα τους επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο για να ζήσουν νέες, περιπέτειες.

Αναβρασμός επικρατεί στην Acun Medya το τελευταίο διάστημα. Ο τελικός του φετινού ριάλιτι δεν ήταν ο μόνος λόγος που έφερε τον Τούρκο παραγωγό στην Ελλάδα. Προτεραιότητα του Ατζούν Ιλιτζαλί αυτή τη φορά ήταν το «All Star Survivor», η προετοιμασία του οποίου έχει ξεκινήσει ήδη. Τα ραντεβού είναι απανωτά τις τελευταίες μέρες με παίκτες που αγάπησε πολύ το κοινό τα προηγούμενα χρόνια.

Οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν, τα χρήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολλά, ενώ η λίστα αλλάζει συνεχώς. Λέγεται, μάλιστα, ότι επειδή το κόστος παραγωγής θα ανέβει πολύ, λόγω των υψηλών αμοιβών των παικτών, υπάρχει η σκέψη η προβολή του να είναι καθημερινή.

Από τους πρώτους που έκαναν ραντεβού είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το ζευγάρι που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα την περσινή σεζόν, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση.

«Όλοι το ξέρουν πλέον, έχουν γίνει συζητήσεις, να κρυβόμαστε; Και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να πάμε», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης. Το ζευγάρι τόνισε ότι θα ήθελε πολύ να συμμετέχει και ο Τριαντάφυλλος, με τον οποίο διατηρούν φιλική σχέση, ενώ ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα δεν σημαίνει ούτε ότι θα πάνε ούτε ότι θα γίνει το «ΑΙΙ Star Survivor».

Ποια είναι, όμως, τα υπόλοιπα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα; Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Βασάλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Αλέξης Παππάς, ο Βασίλης Σίμος, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Μπο και η Κατερίνα Δαλάκα.

Τα δυνατά χαρτιά

Κι ενώ η παραπάνω λίστα αλλάζει συνεχώς, δύο είναι οι παίκτες που θέλει περισσότερο από όλους ο Τούρκος παραγωγός. Ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για τον οποίο ακούστηκε ότι υπάρχει η σκέψη να είναι ο παρουσιαστής.

Ο Ντάνος πάντως, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ξεκαθάρισε ότι δεν του έχει γίνει ακόμη πρόταση: «Προσωπικά δεν έχω δεχτεί πρόταση. Δεν είναι αν θέλω ή δεν θέλω να το παρουσιάσω. Ο "Φύλακας άγγελος" προύποθετει να είμαι στην Ελλάδα. Είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν μου προταθεί».

Επιπλέον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Λιανό: «Η παρουσίαση είναι κάτι καινούργιο για μένα. Έχω βιώσει αυτό το παιχνίδι ως παίκτης. Ο Γιώργος Λιανός έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Υπάρχει ένας παρουσιαστής που κάνει απίστευτη δουλειά Υπάρχει, όμως, μια ακόμη μεγάλη έκπληξη.

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να ακούγεται και το όνομα του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Μπορεί, άραγε, για χάρη της τηλεθέασης να μπει ένα τέλος σε αυτή την κόντρα;

Πηγή:Tηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved