Τα 9 καθημερινά σίριαλ που θα δούμε τη νέα σεζόν
Media

Τα 9 καθημερινά σίριαλ που θα δούμε τη νέα σεζόν

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν, σχεδιάζουν να επενδύσουν σημαντικά στην ελληνική μυθοπλασία, που θα περιλαμβάνει, όχι μόνο εβδομαδιαία, αλλά και καθημερινά σίριαλ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια θα είναι αυτά...

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Γ’ Κύκλος (ΕΡΤ 1)

H EPT 1, πριν από περίπου δύο χρόνια, ξεκίνησε να επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία και η καθημερινή κωμωδία, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ήταν η πρώτη που βγήκε στον «αέρα». Το σενάριο γράφει μία ευρύτερη συγγραφική ομάδα, η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Αντρέα Μορφονιό, ενώ πρωταγωνιστούν πολλοί ηθοποιοί, διαφορετικών γενεών: Τάσος Χαλκιάς, Πηνελόπη Πλάκα, Θοδωρής Φραντζέσκος, Τάσος Κωστής, Τζένη Διαγούπη κ.ά.

Η επιτυχία που σημείωσε η σειρά έκανε τη δημόσια τηλεόραση και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη να ανανεώσουν άμεσα τη συνεργασία τους για τρίτη χρονιά. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, πρόκειται να δούμε τους ήρωες να μπλέκουν σε ακόμη περισσότερες περιπέτειες τόσο στον Πλάτανο όσο και στην Ιταλία, ενώ καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά είναι ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

«Η γη της ελιάς» – Β’ Κύκλος (MEGA)

Το MEGA εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου και τη δημιουργική ομάδα τους, παρουσιάζοντας τη δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», η οποία σημείωνε καθημερινά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Για αυτόν τον λόγο εγκρίθηκε δεύτερος κύκλος επεισοδίων.

Η σειρά θα έχει διαφορετική διάρκεια από τη φετινή, προκειμένου η πλοκή να είναι πιο σφικτή. Οι εξελίξεις που έχει ετοιμάσει η σεναριογράφος με την ομάδα της επιφυλάσσουν ανατροπές και υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Βέβαια, σε αυτό πρόκειται να συμβάλουν τα πρόσωπα που θα εισβάλλουν καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου και θα έχουν είτε έκτακτη παρουσία είτε σταθερή.

«Σασμός» – Β’ Κύκλος (ALPHA)

Η δραματική σειρά «Σασμός», σε σενάριο Β.Χ. Σπηλιόπουλου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ALPHA. Κάτι που αποδείχθηκε έμπρακτα από την αγάπη του κόσμου και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης ανανέωσαν άμεσα τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά, με τον νέο κύκλο να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικός.

Σε αυτόν, πέρα από τις ήδη υπάρχουσες αλλά και καινούργιες ιστορίες, πρόκειται να συμβάλουν κάποια πρόσωπα έκπληξη, που θα κάνουν την εμφάνισή τους σταδιακά στη σειρά, είτε με έκτακτη παρουσία είτε με σταθερή. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος, έπειτα από πολύχρονη απουσία, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο που θα συζητηθεί.

«Τρία μίλια» – Β’ Κύκλος (STAR)

Το STAR, λίγο πριν από την εκπνοή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, πρόσθεσε στο καθημερινό πρόγραμμά του την κοινωνική σειρά «Τρία μίλια». Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου, η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Βασίλη Ντούρο, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Χάρη Σώζο, Τόνυ Δημητρίου, Ευαγγελία Μουμούρη, Ευγενία Παναγοπούλου, Νικόλα Μακρή κ.ά.

Η σειρά, παρά τη χρονική στιγμή που έκανε πρεμιέρα, σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και για αυτόν τον λόγο ρο κύκλο επεισοδίων. Σε αυτόν πρόκειται να δούμε τη συνέχεια των ιστοριών που έμειναν στη αποφασίστηκε να δοθεί άμεσα το πράσινο φως για δεύτε μέση, καθώς επίσης και κάποιες καινούργιες, που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Επιπλέον, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα φέρει μία διαφορετική σεναριακή υπογραφή.

«Παράδεισος» (ALPHA)

Ο ALPHA, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, πρόκειται να εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμά του τη ρομαντική σειρά εποχής «Παράδεισος», βασισμένη στο ιταλικό φορμάτ «ll paradiso delle signore». Την προσαρμογή σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα έχει αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα, τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Γιάννης Βασιλειάδης, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Γιάννη Καραγιάννη.

Πρωταγωνιστούν οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Ευαγγελία Συριοπούλου κ.ά. Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα τόσο του ιδιοκτήτη όσο και των εργαζομένων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του σταθμού, οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν τον «Παράδεισο» καθημερινά, στη ζώνη των 20.00.

«Είμαστε οικογένεια» (OPEN)

Το OPEN, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σχεδιάζει μία δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία. Έτσι, ετοιμάζουν μία καθημερινή κωμική σειρά που φέρει προσωρινό τίτλο εργασίας «Είμαστε οικογένεια», βασισμένο στο αργεντίνικο φορμάτ «Somos familia».

Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου, η σκηνοθεσία ανήκει στον Βασίλη Θωμόπουλο και την παραγωγή έχει αναλάβει η Silverline Media. Ένας από τους ηθοποιούς που έχει έρθει σε συμφωνία είναι ο Μάριος Αθανασίου. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από έναν επιχειρηματία.

Ο ίδιος, αμέσως μετά τον θάνατο ενός φιλικού ζευγαριού, αναλαμβάνει την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών του. Κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους, όμως, δημιουργείται μία σειρά περίεργων καταστάσεων.

«Έρωτας φυγάς» (ΟΡΕΝ)

Το OPEN, πέρα από την καθημερινή κωμική σειρά, έχει στα σκαριά και ένα καθημερινό δράμα με τίτλο «Έρωτας φυγάς», βασισμένο στο τουρκικό φορμάτ «Bir Zamanlar Çukurova», σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Αργοναύτες.

Κάποιοι από τους ηθοποιούς που έχουν έρθει σε επίσημη συμφωνία είναι οι Πέμη Ζούνη, Γεράσιμος Γεννατάς, Αντώνης Καρυστινός κ.ά. Η ιστορία έχει στο επίκεντρο ένα ερωτευμένο ζευγάρι που αναγκάζεται να το… σκάσει από την Αθήνα. Ο λόγος είναι μία σκληρή δολοφονία που διέπραξε ο νεαρός θέλοντας να προστατεύσει τη σύντροφό του.

Οι δυο τους, προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη, οδηγούνται στην επαρχία και αναζητούν δουλειά σε ένα τεράστιο κτήμα, το οποίο έχει στην κατοχή της μία αδίστακτη γυναίκα.

«Άγρια γη» (ΣΚΑΪ)

Ο ΣΚΑΪ, για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της νέας καθημερινής δραματικής σειράς «Άγρια γη». Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ η παραγωγή ανήκει στην Pedio Productions.

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Παναγιώτα Βιτετζάκη και ο Στέφανος Μιχαήλ. Η ιστορία μπλέκεται γύρω από πρόσωπα που έχουν κάνει μεγάλα λάθη στο παρελθόν και προσπαθούν να τα ξεπεράσουν και να συνεχίσουν τη ζωή τους, αλλά κάποιοι άλλοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συμβεί αυτό και να τους εκδικηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά προορίζεται για την απογευματινή ζώvn, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved