Το Νησί: H Σκαφιδά επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» 11 χρόνια μετά - Οι φωτό από τα γυρίσματα
Media

Το Νησί: H Σκαφιδά επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» 11 χρόνια μετά - Οι φωτό από τα γυρίσματα

Με μεγάλη ανυπομονησία οι φανατικοί της σειράς Το Νησί περιμένουν την προβολή της δεύτερης σεζόν, η οποία έρχεται πλήρως ανανεωμένη!

Αρχής γενομένης από τον τίτλο της σειράς καθώς έχει μετονομαστεί. «Μια νύχτα του Αυγούστου» είναι ο νέος τίτλος και πρόκειται ουσιαστικά για τη συνέχεια της εμβληματικής σειράς, στην οποία το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ μετατράπηκε σε μία από τις κορυφαίες και ακριβότερες ελληνικές παραγωγές.

Πολλοί από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στο «Νησί», συνεργάζονται με άλλες σειρές, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, έχουν υπογράψει ο Τάσος Νούσιας ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ευγενία Δημητρακοπούλου από τους ήρωες του «Νησιού».

Η Γιούλικα Σκαφιδά θέλησε να ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της συμμετοχή της στην σειρά. Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Μαρία Πετράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

«11 χρόνια μετά… Καλώς ήρθες ξανά Μαρία Πετράκη!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved