X Factor Ημιτελικός: Έξαλλη με την Εβελίνα η Ρίζου: «Τι ήθελες, να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση;»
Media

X Factor Ημιτελικός: Έξαλλη με την Εβελίνα η Ρίζου: «Τι ήθελες, να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση;»

X Factor Ημιτελικός: Φαντασμαγορική η εμφάνιση της Εβελίνας Κατσιάκου στον ημιτελικού του X Factor αλλά έφερε αντιδράσεις. 

Η διαγωνιζόμενη ερμήνευσε το «Λιώμα σε γκρεμό, μία επιτυχία του Παντελή Παντελίδη που αγαπήθηκε πολύ. Ένα κομμάτι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα έχει ειρηνεύσει μέχρι τώρα η διαγωνιζόμενη. Αυτή η επιλογή έφερε αντιδράσεις ενώ έκανε έξαλλη την Μαρίζα Ρίζου αφού ανήκει στην ομάδα της.

«Ένα δρόμο που δεν είχε ποτέ λάθος», χαρακτήρισε την πορεία της Εβελίνας ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο δεν πέρασε πολύ καλά με την ερμηνεία της.

Ο Χρήστος Μάστορας ένιωσε πως η Εβελίνα Κατσιάκου δεν απογείωσε το τραγούδι, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: Έχει φωνάρα!

«Μετά από όλη αυτή την πορεία που διαγράψαμε με την Μαρίζα Ρίζου ήταν λίγο… AWKWARD!», είπε με έμφαση ο Μιχάλης Κουινέλης.

Αποφασισμένος να την… «πει» στην Μαρίζα ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, δίνοντας τον λόγο στην coach. Η Μαρίζα Ρίζου δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι παίχτηκε στο κεφάλι της Εβελίνας, σχολιάζοντας πως «δηλαδή τι ήθελες; Να εκμεταλλευτείς την τηλεόραση να σε ακούσουν να λες αυτό το κομμάτι; Πού επιθυμείς να τραγουδάς; Σε μουσική σκηνή ή να ανοίγεις κάποιο όνομα στα μπουζούκια; Δεν είναι ότι δεν το είπες ωραία… Είναι μπερδευτικό αυτό», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved