X Factor Ημιτελικός: Χαμός στο twitter με τον Μάστορα – Η εμφάνιση που έφερε πανικό!
Media

X Factor Ημιτελικός: Χαμός στο twitter με τον Μάστορα – Η εμφάνιση που έφερε πανικό!

X Factor Ημιτελικός: Μπορεί να είμαστε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό, ωστόσο το ενδιαφέρον απόψε (8-07) μονοπώλησε ο Χρήστος Μάστορας!

Στον ημιτελικό του σόου ο τραγουδιστής και κριτής έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση καθώς άφησε τα μαλλιά του κάτω και έφερε πανικό στο twitter!

Τα περισσότερα ήταν σχόλια κολακευτικά αλλά δεν έλειψε και το τρολάρισμα.

«Ο Μαστορας ντυθηκε Ντ'Αρντανιαν?», «Ο Χρήστος Μάστορας έτοιμαζεται για τα παθη του Χριστού 2», «Ο Μάστορας είχε γύρισμα πριν στον Ιησού από τη Ναζαρέτ;», «Θα ηρεμήσουμε λίγο με το μαλλί του Χρήστου Μάστορα; Παίδαρος είναι, τρομερό το μαλλί, του πάει υπέροχα. Αφήστε τις τρίχες και ασχοληθείτε με τα σοβαρά. Ουφ πια..», ήταν μερικά από τα σχόλια

Δείτε τα στη gallery

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «X Factor», με το αποψινό συναρπαστικό live show του ημιτελικού, που θα φέρει πέντε διαγωνιζόμενους ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, αλλά θα δείξει και τον δρόμο της αποχώρησης σε τρεις.

Τα πράγματα δυσκολεύουν και για τους κριτές-μέντορες, που αναμετρώνται μεταξύ τους για να δουν κάποιον παίκτη από την ομάδα τους να διεκδικεί το έπαθλο-ρεκόρ των 150.00 ευρώ και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Ο Μιχάλης Κουινέλης κατεβαίνει στον ημιτελικό με δύο υποψηφίους, ο Χρήστος Μάστορας με έναν, η Μαρίζα Ρίζου με τρεις, ο Στέλιος Ρόκκος με δύο. Πώς θα διαμορφωθούν οι δυνάμεις τους μετά την αποψινή μουσική «μάχη»q

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved