X Factor: Αυτοί είναι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού! Ποιοι διεκδικούν τα 150.000 ευρώ;
Media

X Factor: Αυτοί είναι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού! Ποιοι διεκδικούν τα 150.000 ευρώ;

X Factor τελικός: Γέλιο, μουσική, δάκρυα συγκίνησης αλλά και πίκρας και απογοήτευσης... Αυτά τα συναισθήματα επικράτησαν χθες το βράδυ στον ημιτελικό του τάλεντ σόου!

Όλοι οι παίκτες που έφτασαν στον ημιτελικό, δηλαδή η Έλενα Παναγιωτίδου, η οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Θάνος Λάμπρου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον τελικό, όμως πέντε έμελλε να τα καταφέρουν.

Πρώτος και καλύτερος το εισιτήριο για αύριο το βράδυ (10/7) πήρε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Λίγο αργότερα ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε τον couch Χρήστο Μάστορα να πετάξει από τη χαρά του όταν ανακοίνωσε ότι η μοναδική παίκτρια που του είχε απομείνει στην ομάδα του, η Κατερίνα Λαζαρίδου, φτάνει τελικό. Δείτε το βίντεο:

Την ίδια χαρά όμως πήρε και η Έλενα Παναγιωτίδου που πάει τελικό:

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι Γίναμε και ο Μιχάλης Κουινέλης όταν άκουσαν τον Ανδρέα Γεωργίου να ανακοινώνει ότι το συγκρότημα πάει τελικό. Δείτε την αντίδρασή τους παρακάτω:

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου επίσης εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Οι τρεις που δεν κατάφεραν να πάνε τελικό, δηλαδή η Εβελίνα, ο Θάνος και ο Γιάννης αποχαιρέτησαν απογοητευμένοι τους φιναλίστ. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved