Ο Σοϊλέδης περνά στην αντεπίθεση για τα αρνητικά σχόλια: «Επειδή πανηγύριζα ήμουν εριστικός;»
Media

Ο Σοϊλέδης περνά στην αντεπίθεση για τα αρνητικά σχόλια: «Επειδή πανηγύριζα ήμουν εριστικός;»

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μίλησαν στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκαν στον τελικό του Survivor, στο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, αλλά και στον επικείμενο γάμο τους.

O φιναλίστ του φετινού Survivor, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη νίκη του Στάθη Σχίζα, θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την αντίδρασή του αλλά και για όλα όσα ακούστηκαν σχετικά για τη συμπεριφορά του τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και την ημέρα του μεγάλου τελικού.

Ο Άρης Σοϊλέδης εξήγησε ότι δεν είχε καμία διάθεση εριστικότητας και ότι δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει και τη σύντροφό του για το βλέμμα που πετούσε... σπίθες την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος πλέον θα συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της κάποια στιγμή να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι καθώς θέλουν να αποκτήσουν και ένα παιδί μαζί και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved