Media

Κωνσταντίνα: «Το πιο επεισοδιακό κλιπ που είχα γυρίσει, ήταν εκείνο με τον Βασίλη Καρρά»

Gossip-tv Team

H Kωνσταντίνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, αλλά και για ιδιαίτερες στιγμές, που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, την οποία και το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μέσα από την πολυετή εμπειρία της αλλά και τις μοναδικές επιτυχίες της στον χώρο της μουσικής.

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την εμπειρίας της στον χώρο της μουσικής, αλλά και την καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια. Η τραγουδίστρια μίλησε για μερικές από τις πιο σπουδαίες συνεργασίες της, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στην συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά, στο τραγούδι "Δηλητήριο".

Η Κωνσταντίνα είπε χαρακτηριστικά: «Το Δηλητήριο ξεχώρισε γιατί είχε μια ιδιαιτερότητα και στην ενορχήστρωση αλλά και στο ντουέτο με τον πολύ αγαπημένο μου, Βασίλη Καρρά όπου έδεσαν οι φωνές μας. Μαζευτήκαμε στο στούντιο με το ουίσκι μας, την παρέα, τον Φοίβο και βγήκε ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι το κλίμα ήταν καταπληκτικό. Αλλά και το βιντεοκλίπ που κάναμε ήταν επεισοδιακό! Με την έννοια του ότι όλα αυτά τα φορέματα που φορούσα και ήταν πέντε μέτρα πίσω μου για να ανεβαίνω κάτι σκάλες, με τραβούσαν από ψηλά και ήμασταν με τον Βασίλη να περπατάμε χωρίς να βρισκόμαστε ποτέ. Γιατί αυτό ήταν το θέμα του βιντεοκλίπ, να μη βρισκόμαστε ποτέ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved