Άγριες Μέλισσες «το τελευταίο πέταγμα»: Διδασκάλου και Κακούρης ξανά μαζί - Οι λυγμοί του Σουξέ
Media

Άγριες Μέλισσες «το τελευταίο πέταγμα»: Διδασκάλου και Κακούρης ξανά μαζί - Οι λυγμοί του Σουξέ

Άγριες Μέλισσες «το τελευταίο πέταγμα»: Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς εμφανίστηκαν στις τηλεοπτικές μας οθόνες για μία τελευταία φορά.

Με το πρώτο τους κιόλας πέταγμα, οι Άγριες Μέλισσες καθήλωσαν τους τηλεθεατές και έγιναν σημείο αναφοράς για την ελληνική μυθοπλασία.Η δυνατή πλοκή του σεναρίου, οι ερμηνείες των ηθοποιών και η αισθητική της παραγωγής έχτισαν τον μύθο μιας σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.

Μετά τον συγκλονιστικό φινάλε της σειράς, ο ΑΝΤ1 πρόβαλλε «Το τελευταίο πέταγμα», ένα δηλαδή μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο.

Μαζί με τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» και τη Ζέτα Μακρυπούλια, περπατήσαμε για τελευταία φορά στο Διαφάνι, ξετυλίξαμε την ιστορία από την αρχή και θυμηθήκαμε όλα εκείνα που μας έκαναν να μην φοβηθούμε το κεντρί τους.

Είδαμε συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές και αξέχαστες ατάκες. Αυτά όμως που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν η ''επανένωση'' του Δούκα με την Μυρσίνη. Όπως θα θυμάστε στο τελευταίο επεισόδιο ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης) έχασε την ζωή του προσπαθώντας να σώσει την Λενιώ και τον μωρό της από τον Ακύλα και η Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό.

Σήμερα (10/7) τους είδαμε για ακόμη μία φορά μαζί και θυμήθηκαν αστείες ατάκες τους που έμειναν αξέχαστες.

Στη συνέχεια είδαμε τον Γιώργο Σουξέ - υποδύθηκε τον Βασίλη Προύσαλη - να σχολιάζει την σκηνή, στην οποία βοήθησε την μητέρα του Δέσπω (Αλίκη Αλεξανδράκη) να χορέψει. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνη την ώρα έβλεπε την δική του μητέρα και δεν άργησε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved