X Factor - Κατερίνα Λαζαρίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη της
Media

X Factor - Κατερίνα Λαζαρίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη της

H εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Στέλλα Στυλιανού φιλοξένησαν την  Κατερίνα Λαζαρίδου που κατέκτησε την πρώτη θέση και τα 150.000€ και τον Άγγελος Αρχανιωτάκη που πήρε τα 50.000 ευρώ στο X Factor.

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Κατερίνα Λαζαρίδου ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την δεύτερη φάση του τελικού. Ο Ανδρέας Γεωργίου όταν ξεκίνησε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα, είπε ότι στην αρχή θα ανακοινώσει τον παίκτη εκείνον, ο οποίος και θα κέρδιζε τις 50 χιλιάδες ευρώ. Αυτός ήταν ο Άγγελος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία και πανηγύριζε έξαλλα κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια του X Factor, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει ενώ παράλληλα αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. Ο Ανδρέας Γεωργίου μάλιστα είπε ότι είναι η πρώτη φορά που γυναίκα κερδίζει το X Factor.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου σήμερα 11 Ιουλίου είπε: «Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε με όλα τα παιδιά πολύ όμορφα. Επαγγελματικά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τη μουσική μόνο στα social media. Δεν σκεφτόμουν τη νίκη, το πηγίνω βήμα βήμα. Δεν σκόπευα να πάω στο X Factor. Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσαν αλλά στην αρχή ήμουν αρνητική αλλά να που έκανα λάθος!

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ανέφερε: «Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω, το έκανα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν από τις οντισιόν. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένας φίλος μου με πίεσε. Δεν έχω κάνει μαθήματα μουσικής»!

Δείτε όσα είπαν παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved