Ο πιο αδύναμος κρίκος στην ΕΡΤ – Η επίσημη ανακοίνωση
Media

Ο πιο αδύναμος κρίκος στην ΕΡΤ – Η επίσημη ανακοίνωση

Ο πιο αδύναμος κρίκος έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο παιχνίδι γνώσεων του BBC, «Ο πιο αδύναμος κρίκος» (The weakest link), έρχεται καθημερινά στην ΕΡΤ1 από τον Σεπτέμβριο, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος.

«Ο πιο αδύναμος κρίκος» έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία, πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. Έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς (Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.ά.).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα αντισυμβατικό ρόλο και «φαρμακερές» ατάκες για κάθε παίκτη. Το έπαθλο είναι χρηματικό, έως και 10.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Ο Τάσος Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως, ο οποίος το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του «πιο αδύναμου κρίκου» σε όλο τον κόσμο.

Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων, ανανεωμένο, αλλά πάντα ανατρεπτικό, καθημερινά πλέον από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον «πιο αδύναμο κρίκο», κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή; Ρολόι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved