Αποκλειστικό: Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η κίνηση-ματ του Μανουσάκη που ανατρέπει τα δεδομένα
Media

Αποκλειστικό: Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Η κίνηση-ματ του Μανουσάκη που ανατρέπει τα δεδομένα

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, αρχίζει και πάλι να κυλά και τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε το πρώτο «Μοτέρ Πάμε!» και η ιστορία ξεκίνησε από εκεί που την αφήσαμε.

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας. Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός.

Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

konstantinos-kazakos1.jpg
Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καζάκου από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς που βλέπει το φως της δημοσιότητας

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv Το Κόκκινο ποτάμι – Η Συνέχεια θα βγει σε 3 θεματικούς κύκλους.

Δύο αυτή τη σεζόν και ένας στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2023 (μέχρι το πρώτο μισό της χρονιάς)

Μέρος πρώτο: «Η χρονιά της ελπίδας»Σε αυτόν το κύκλο η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο

Μέρος δεύτερο: Από το θρίαμβο στην καταστροφή-Θα ζήσουμε τη Μικρασιατική Καταστροφή

Μέρος τρίτο: Η καινούρια αρχήΤο αύριο για τους πρόσφυγες και για τους ήρωες της ιστορίας μας

Το gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα πριν από μερικές ημέρες αλλά και στο θωρηκτό Αβέρωφ.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος φυσικά ανήκει στο καστ και της συνέχειας του Κόκκινου Ποταμιού θα υποδυθεί με την ίδια χαρά και επιτυχία τον γιατρό. Τον συναντάμε στον δεύτερο αυτό κύκλο της σειράς ταλαιπωρημένο, να βρίσκει καταφύγιο σε μία οικογένεια Τούρκων που τον φροντίζουν μέχρι εκείνος να γίνει καλά ώστε να μπορεί να σταθεί στα πόδια του για να φύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει γυρίσματα στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στο θωρηκτό Αβέρωφ και στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Αγγελική Χατζημιχάλη. Αυτές τις μέρες οι συντελεστές βρίσκονται για γυρίσματα στη Λάρισα και οι αμέσως επόμενοι σταθμοί τους είναι η Βέροια, η Ξάνθη και η Θεσσαλονίκη. Τέλος να σημειώσουμε ότι οι ηθοποιοί που θα δούμε στο Μεταξοχώρι Λάρισας εκτός από τον Κωνσταντίνο Καζάκο είναι οι Μιχάλης Νικολαΐδης, Σταμάτης Τζελέπης, Αχμέτ Ντετάν, Μαίρη Χήναρη, Μπερρίν Ντετάν, Σαλευρής Βαγγέλης και Ισμαήλ Ντετάν. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς που θα έρθει στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved