Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο ήρωας τρόλαρε όλες τις σκηνές! «Είναι αδιανόητο σούργελο...»
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο ήρωας τρόλαρε όλες τις σκηνές! «Είναι αδιανόητο σούργελο...»

Άγριες Μέλισσες: Μετά τον συγκλονιστικό επίλογο, στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής (10-07) προβλήθηκε «Το τελευταίο πέταγμα», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σειρά-φαινόμενο.  Αυτός ο ήρωας τρόλαρε όλες τις σκηνές! 

Μαζί με τους συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» και τη Ζέτα Μακρυπούλια, περπατήσαμε για τελευταία φορά στο Διαφάνι, και οι ήρωες μαζί με όλους τους συντελεστές φυσικά ξετύλιξαν, την ιστορία από την αρχή και θυμηθήκαμε όλα εκείνα που μας έκαναν να μην φοβηθούμε το κεντρί τους.

Συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές, αξέχαστες ατάκες, αλλά και πολλές απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε στους ίδιους τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές έρχονται ως επιμύθιο για τη σειρά που άνοιξε μεγάλους δρόμους στην ελληνική μυθοπλασία.

Δεν είχε όμως μόνο αυτά αφού η επικότερη αποκάλυψη ήρθε μέσα από την τηλεοπτική Ασημίνα η οποία ανέφερε πως ο ήρωας εκείνος που τρόλαρε την κάθε σκηνή, δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο! «Το άτομο είναι αδιανόητο σούργελο, πρέπει να το ξέρετε... είναι το απόλυτο τρολ! Είναι ο Αναστάσης Τ-Ροϊλός. Με έχει διαλύσει εδώ και τρία χρόνια. Δεν με έχει αφήσει να στεριώσω στιγμή, γλεντάει απολυτως τη διαδικασία...», είπε μεταξύ άλλων η Έλλη Τρίγγου!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Δες κοινές τους φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved