Είναι επίσημο! Το Open ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μπέττυ Μαγγίρα
Media

Είναι επίσημο! Το Open ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μπέττυ Μαγγίρα

Ανανέωσε τη συνεργασία της με το Open η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μετά από επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, οπού η Μπέττυ Μαγγίρα «κράτησε» επάξια το τιμόνι της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, έρχεται η επίσημη ανακοίνωση του Open για την ανανέωση της συνεργασίας της με το κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας.

Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ», αναφέρεται στην ανακοίνωση

«Αυτό που βλέπετε είναι μια συλλογική δουλειά, δουλεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι από πίσω. Να σας ευχηθούμε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Να ξεκουραστείτε! Να κάνετε βουτιές! Να μαυρίσετε! Καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη»!, είχε πει η ίδια στο φινάλε της εκπομπής της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved