Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα έδωσε spoiler για τη Γη της Ελιάς -  Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της
Media

Αντιγόνη Νεοφύτου: Η Μαρίνα έδωσε spoiler για τη Γη της Ελιάς - Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της

H Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία υποδύεται την Μαρίνα στη Γη της Ελιάς, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out και δεν προέβη σε αποκαλύψεις μόνο για τη σειρά του Mega αλλά και για την προσωπική της ζωή!

Η Μαρίνα όπως έχουμε δει στο φινάλε της Γης της Ελιάς, τα έχει βρει με τον πεθερό της και ο Μάνος της έκανε πρόταση γάμου. Η ίδια αποκάλυψε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την εξέλιξη του ρόλου της στο δεύτερο κύκλο: «Καταρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του».

Και υπογράμμισε: «Μέχρι τώρα, έχουμε γυρίσει περίπου 20 επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε με τρυφερά λόγια και για τον σύντροφό της που ανήκει στο χώρο του θεάματος. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τη ρώτησε εάν ο σύντροφός της είναι υποστηρικτικός και εκείνη απάντησε: «Πολύ, είναι και του χώρου οπότε…». Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές ο αγαπημένος της, είπε: «Είναι πολύ πιο cool, από όσο είμαι εγώ! Τα κατανοεί πλήρως!».

Δείτε παρακάτω τα όσα είπε η Αντιγόνη αλλά και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς ρετούς από τις πρώτες της βουτιές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved