Η Κλινική: Από το GNTM στη νέα scripted reality σειρά του Ant1
Media

Η Κλινική: Από το GNTM στη νέα scripted reality σειρά του Ant1

Αυτή κι είναι έκπληξη! Το βράδυ της Δευτέρας (11-07) έκανε πρεμιέρα στον Ant1 η νέα scripted reality σειρά με τίτλο «Η κλινική» και εκεί συναντήσαμε έναν από τους πρώην συμμετέχοντας του GNTM 

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς σου είναι γνώριμος καθώς τον έχεις συναντήσει στο GNTM.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Κατσανέα, ο οποίος στην κλινική υποδύεται τον Ιωάννα Μαθιουδάκη (ειδικευόμενος ορθοπεδικός χειρουργός).

Ο ρόλος του

Ο Ιωάννης είναι πρωτοετής αναπληρωτής ειδικευόμενος στο Ορθοπεδικό Τμήμα. Γοητευτικός, ρομαντικός, αλλά και παρορμητικός, πάντα προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στον ώριμο επαγγελματία και το παιδί που κρύβει μέσα του. Λόγω αδεξιότητας και υπέρμετρου ενθουσιασμού, οι συνάδελφοί του δεν φαίνεται να του έχουν εμπιστοσύνη. Οι λίγοι βέβαια που έχουν καταλάβει την οξυδέρκειά του, του συμπαραστέκονται. Ο Ανδρέας τού κάνει συνεχώς πλάκα, αλλά τον συμπαθεί και θέλει να τον βοηθήσει στα ερωτικά του. Ο Ιωάννης είναι υπό την εποπτεία της Αντιγόνης που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Στο GNTM ο Γεράσιμος Κατσανέας είχε περάσει με τέσσερα «ναι» στα bootcapms. Είχε ξεχωρίσει στις auditions με τη θετική του ενέργεια και την προσωπική του ιστορία, ωστόσο, δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM 4.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γεράσιμος δουλεύει ως ηθοποιός αφού έχει πρωταγωνιστήσει και σε θεατρικές παραστάσεις, παρέα με την σύντροφό του, επίσης ηθοποιό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved