Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε τον λόγο που δεν είδαμε τη Ρίζω στο τελευταίο επεισόδιο
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε τον λόγο που δεν είδαμε τη Ρίζω στο τελευταίο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες: Αν ένα πρόσωπο της σειράς μας έλειψε όσο κανένα από το φινάλε είναι αυτό της Ρίζως.

Η Ελένη Kαρακάση μιλώντας στην εκπομπή Love It το πρωί της Τρίτης (12-07) αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που δεν την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

«Δεν το έχω δημοσιοποιήσει, αλλά δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας δικό μου που έπρεπε άμεσα να κάνω ένα χειρουργείο, που δεν έπαιρνε καμία αναβολή.

Το συζήτησα με την παραγωγή και συμφωνήσαμε ότι θα αλλάξουν λίγο τα σενάρια γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Χθες, μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και είναι καθαρά. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Πήγα να κάνω τις ετήσιες γυναικολογικές μου εξετάσεις και είδα ότι μέσα σε ένα χρόνο κάτι που ήξερα ότι υπάρχει, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ», είπε.

Παράλληλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στο φινάλε και πώς ένιωσε παρακολουθώντας το τελευταίο επεισόδιο.

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος των Άγριων Μελισσών, με πολύ όμορφο συναίσθημα γιατί έκλεισε με επιτυχία και με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ήμασταν όλοι πολύ συγκινημένοι, μαζευτήκαμε αρκετός κόσμος, το είδαμε και τρεις ώρες κλαίγαμε. Ξυπνήσαμε την άλλη μέρα όλοι με μάτια πρησμένα», ανέφερε.

«Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από τη γνωριμία με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους», είπε η ίδια για την οικογένειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved