Στέλιος Μάινας: Ο ρόλος του Παύλου Βρουλάκη, η ηθοποιός σύζυγός του και ο σκηνοθέτης γιος τους
Media

Στέλιος Μάινας: Ο ρόλος του Παύλου Βρουλάκη, η ηθοποιός σύζυγός του και ο σκηνοθέτης γιος τους

Στο νέο κύκλο της σειράς «Το Νησί» που θα προβληθεί στην ΕΡΤ περιμέναμε να τον δούμε αλλά τελικά ο Στέλιος Μάινας είπε το «ναι» στο Σασμό και η χαρά μας είναι μεγάλη!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο αγαπητός και ταλαντούχος Στέλιος Μάινας, τη δεύτερη σεζόν του Σασμού έρχεται ως «Παύλος Βρουλάκης» και θα φέρει μεγάλες ανατροπές στις εξελίξεις.

Ο ρόλος στο Σασμό

Ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που σκότωσε τον άντρα της Καλλιόπης, Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή και όλοι θεωρούσαν νεκρό. Ο Παύλος Βρουλάκης παρά τα χρόνια που έκανε στη φυλακή επιστρέφει στην Άνω Ποριά έτοιμος για όλα και φυσικά δεν αποκλείει κανείς πως στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει τη συνέχεια της βεντέτας μετά τη δολοφονία του Άγγελου.

Η καριέρα

Ο Στέλιος Μάινας σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ξενοδοχειακές σπουδές) και αργότερα τελείωσε τη Δραματική Σχολή Βεάκη το 1982. Στα μετέπειτα χρόνια, εργάστηκε ως ηθοποιός σε πολλά από τα κεντρικά και περιφερειακά Θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας. Έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν» και την ταινία «Βαλκανιζατέρ». Το 2015 κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ρόλο του στην ταινία «Τετάρτη 04:45». Ο Στέλιος Μάινας έκανε το 2010 την πρώτη του συγγραφική απόπειρα με το βιβλίο «Τα φαινόμενα απατούν», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Ο γάμος με την ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη

Ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Γνωρίστηκαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους και μετά από έναν μεγάλο έρωτα παντρεύτηκαν και έκαναν έναν γιο που σήμερα είναι 33 χρονών. Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις καθώς δεν τους αρέσει η δημοσιότητα παρά μόνο αν βοηθάει τη δουλειά του.

Ο σκηνοθέτης γιος τους

O Σήφης ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά από άλλη σκοπιά, από αυτή της σκηνοθεσίας. Ο 30χρονος σήμερα Σήφης Μάινας τελειώνοντας το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο και συνέχισε με μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School. Είναι σκηνοθέτης και μοιάζει αρκετά στον πάτερα του. Ο ηθοποιός, έχει πει πως δεν θέλει να είναι παρεμβατικός στη ζωή του γιου του και γι’ αυτό τον αφήνει να βρει μόνος του τα καλλιτεχνικά του μονοπάτια. Και σίγουρα τα έχει βρει αφού έχει ήδη κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved