Oι κωμικές σειρές που υπόσχονται άφθονο γέλιο
Media

Oι κωμικές σειρές που υπόσχονται άφθονο γέλιο

Η ελληνική μυθοπλασία, ακόμη μία χρονιά, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στον τηλεοπτικό χάρτη.

Έτσι, οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν εγκρίνει, μεταξύ άλλων, μια σειρά κωμικών προτάσεων που υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές...

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (ALPHA)

Η μακροβιότερη κωμική σειρά, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», από τον Σεπτέμβριο, πρόκειται να επιστρέφει για 10n χρονιά στη μικρή οθόνη για να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στο κοινό. Άλλωστε, μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει με επιτυχία ότι πάντα πετυχαίνει τον στόχο της.

Οι «δικοί μας άνθρωποι», λοιπόν, Βούλα και Μηνάς, κυρ Ηλίας και κυρα-Καίτη, Μπάμπης και Ξένια, Άγγελος και Βέλη, με την ιδιότητα πλέον των ανθρώπων της διπλανής πόρτας, υπόσχονται να μας παρασύρουν και μαζί τους να γελάσουμε και να τους ακολουθήσουμε σε ό,τι αγαπάμε, στη «Μουρμούρα». Το σενάριο γράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Γιάννης Διακάκης, Φώφη Κώττη, εγώ σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος.

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (ΕΡΤ 1)

Η καθημερινή κωμωδία, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τον Σεπτέμβριο, πρόκειται να επιστρέφει για τρίτη χρονιά, με σκοπό να χαρίσει άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, που την προτιμά και το δείχνει έμπρακτα. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου, οι συντελεστές επιφυλάσσουν εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας εξελίσσεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολη.

το πρωταγωνιστικό καστ δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, με τους Τάσο Χαλκιά, Πηνελόπη Πλάκα, Θοδωρή Φραντζέσκο κ.ά. να εξακολουθούν να δίνουν το «παρών», ενώ προστίθενται οι Γιώργος Σουξές, Παύλος Ευαγγελόπουλος και ακόμη δύο πρόσωπα-έκπληξη.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» (ΕΡΤ 1)

Η ΕΡΤ 1, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, πρόσθεσε στο πρόγραμμά της τη ρομαντική κωμωδία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή - Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη. Η σειρά σημείωνε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να σταματήσει στο 40ό επεισόδιο.

Όσον αφορά τα άλλα 10 που εκκρεμούν για να ολοκληρωθεί οριστικά ο προγραμματισμένος κύκλος επεισοδίων, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δύο φορές την εβδομάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Κατερίνα Γερονικολού, ΓιάννηςΤσιμιτσέλης, Σταύρος Σβήγκος, ενώ δεν θα λείπουν έκτακτες εμφανίσεις ηθοποιών.

«Τα καλύτερα μας χρόνια» (ΕΡΤ1)

Η δημόσια τηλεόραση ενέκρινε έναν ακόμη κύκλο επεισοδίων για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Το σενάριο υπογράφουν οι Νίκος Απειρανθίτης, Κατερίνα Μπέη, Δώρα Μασκλαβάνου, ενώ σκηνοθετεί ο Νίκος Κρητικός.

Τα πιο νοσταλγικά, αθώα και καλύτερό μας χρόνια περνούν ξανά από την οθόνη μας, σε ένα ρετρό ταξίδι με χιούμορ, με τη δεκαετία του '80 να παίρνει σειρά. Στον νέο κύκλο, πρόκειται να δούμε κάποιους αποχωρισμούς, νέους έρωτες αλλά και χωρισμούς που θα ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε. Στο βασικό καστ προστίθεται και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» (ΜΕGA)

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το ΜΕGA παρουσιάζοντας, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μία νέα οικογενειακή κωμωδία, που φέρει τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Η σειρά περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα... Μαίρη.

Καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα... συζητηθούν.

Πρωταγωνιστούν οι Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δεληκούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πηνελόπη Πιτσούλη κ.ά. Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του σταθμού, η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

«Εκτός υπηρεσίας» (ΑΝΤ1)

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το γέλιο παίρνει... μετάθεση σε ένα ήσυχο χωριό και αρνείται να βρεθεί «Εκτός υπηρεσίας». Έτσι τιτλοφορείται η καινούργια αστυνομική κωμωδία του σταθμού, που υπογράφουν σεναριακά οι Μάκης Πιτταράς - θωμάς Τσομπάνης και σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Αυτή την περίοδο, οι συντελεστές στελεχώνουν το βασικό καστ, με τον Πάνο Βλάχο και τον Ηλία Μουλά να βρίσκονται, μεταξύ άλλων, πολύ κοντά σε συμφωνία. Όλα ξεκινούν όταν... ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη.

«Ποιος Παπαδόπουλος;» (ΑΝΤ1)

Ο ΑΝΤΙ, για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει δυναμική αντεπίθεση στον ανταγωνισμό, παρουσιάζοντας δύο καινούργιες κωμικές σειρές. Μία εξ αυτών φέρει τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος;», το απολαυστικό σενάριο της οποίας υπογράφει το δίδυμο Βασίλης Ρίσβας -Δήμητρα Σακαλή, ενώ η σκηνοθετική ματιά ανήκει στον Βασίλη Μυριανθόπουλο. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερό Κατσούλη, Λένα Ουζουνίδου, Γιάννη Δρακόπουλο, Βασίλη Κολοβό.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved