H Ίνα Ταράντου στο OPEN - Η επίσημη ανακοίνωση
Media

H Ίνα Ταράντου στο OPEN - Η επίσημη ανακοίνωση

Στο δυναμικό του Open εντάσσεται η Ίνα Ταράντου μετά την αποχώρησή της από  την ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η Ίνα Ταράντου έρχεται στο OPEN ενισχύοντας το νέο πρόγραμμα του σταθμού δίχως ωστόσο να αναφέρονται λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να αναλάβει.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

«Το OPEN με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό του την Ίνα Ταράντου.

Μία «αεικίνητη» δημοσιογράφο με πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία σε διαφορετικά είδη τηλεοπτικών προγραμμάτων και σήμα κατατεθέν τη μοναδική αμεσότητα και την ανθρωποκεντρική οπτική με την οποία προσεγγίζει πάντα τα θέματά της.

Με ζεστασιά και διεισδυτικό, ειλικρινές ενδιαφέρον, αφουγκράζεται τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους, χτίζοντας εικόνες με έμφαση στο συναίσθημα.

Η Ίνα Ταράντου, με την αγάπη της για την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, την αστείρευτη διάθεση να δοκιμάζει, να αναζητά και να γνωρίζει συνεχώς καινούριες εμπειρίες, έρχεται στο OPEN, να τις μοιραστεί μαζί μας, ενισχύοντας το νέο πρόγραμμα του σταθμού.»

«Φιλόδοξο και το άλλο, ζωντανό που μου έχει λείψει. Θέλω να διαφοροποιηθούμε λίγο, να μην είναι μια αστική εκπομπή που ασχολείται μόνο με την Αθήνα και το σούσουρο για όλα αυτά που γίνονται, να ανοίξει λίγο και να πάει σε όλη την Ελλάδα.Το να είμαι μόνη μου δεν γίνεται. Θα έχουμε πολλούς ανθρώπους που θα μπαινοβγαίνουν στο στούντιο. Προσανατολιζόμαστε γύρω στις 4, μετά τη Μάριον Μιχελιδάκη, να δημιουργήσουμε μια καινούρια ζώνη σε ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved