Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας «ντύνεται» Παύλος Βρουλάκης για να εκδικηθεί για τους φόνους Άγγελου-Πετρή!
Media

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας «ντύνεται» Παύλος Βρουλάκης για να εκδικηθεί για τους φόνους Άγγελου-Πετρή!

Σασμός: Μετά τα σπόιλερ που κυκλοφόρησαν πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της αγαπημένης σειράς, είναι πλέον δεδομένο ότι ο Στέλιος Μάινας θα είναι ένας από τους κεντρικούς ήρωες του καστ. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός λοιπόν, ο οποίος απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη ως Παύλος Βρουλάκης, ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης τον οποίο μεγάλωσε σαν να ήταν γιος της.

Ο Παύλος χάθηκε ξαφνικά από τη ζωή της γιαγιάς Ρηνιώς όταν ένα βράδυ με αντάρα έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και χάθηκε. Δεν επέστρεψε ποτέ και η γιαγιά Ειρήνη τον θεώρησε, όπως και οι Αρχές πνιγμένο.

Ο Παύλος θα επιστρέψει και θα σκορπίσει τον τρόμο στη σειρά στο δεύτερο κύκλο. Και θα εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή, όταν η δολοφονία του Άγγελου θα ζητά... εκδίκηση. Η βεντέτα όχι μόνο θα ξεχαστεί ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες αλλά θα αναζωπυρωθεί ξανά και μάλιστα με μεγάλη μανία από τις δύο πλευρές.

Ο ανιψιός της κυρά Ρηνιώς θα επιστρέψει λοιπόν για να εκδικηθεί όχι μόνο για τον πολύ πρόσφατο φόνο του Άγγελου αλλά και για εκείνον του Πετρή που κανείς δεν τον έχει ξεχάσει από την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, ο Μαθιός κλείνεται στο κελί καθώς όλοι θεωρούν εκείνον υπεύθυνο για τη δολοφονία του Άγγελου. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του γιατρού όμως δεν τα καταφέρνει.

Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας. Κρύβει πολλά ένοχα μυστικά και όπως θα διαπιστώσουμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του δεύτερου κύκλου είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή από τον Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, τον άνδρα της Καλλιόπης όταν έμαθε ότι εκείνος είχε σκοτώσει εν ψυχρώ, μπροστά στα μάτια των παιδιών και της γυναίκας του τον Μάρκο Βρουλάκη, άντρα της Μαρίνας.

Η δίψα για εκδίκηση δεν έχει σβήσει και όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει ακόμα πιο έντονη μετά και τους θανάτους Άγγελου και Πετρή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved