Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει δύο σόου
Media

Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει δύο σόου

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, έχει ήδη δρομολογήσει τα τηλεοπτικά του σχέδια τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Το μουσικό σόου «Just the 2 of us» θα επιστρέφει και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να υλοποιηθεί στην επίσημη εκδοχή του που θα έχει τίτλο «All star J2 us».

Μάλιστα λέγεται ότι αυτή τη φορά τα ζευγάρια τα οποία θα συμμετέχουν θα είναι 20 και πως το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν θα τερματίσει... το Πάσχα. Παράλληλα ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All together now»!

To σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 άτομα από όλο το φάσμα της μουσικής παραγωγής.

Επειδή ο αριθμός των κριτών είναι μεγάλος και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου. γίνονται συζητήσεις με την εταιρεία διανομής του φορμάτ ώστε να κατέβει ο αριθμός των κριτών στους 50.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved