Σασμός: Αυτοί είναι οι νέοι ήρωες της σειράς και οι ρόλοι που αναλαμβάνουν!
Media

Σασμός: Αυτοί είναι οι νέοι ήρωες της σειράς και οι ρόλοι που αναλαμβάνουν!

Στέλιος Μάινας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Μάνος Πετούσης, Γιώτα Φέστα! Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που ενσωματώνονται από τη νέα σεζόν στο καστ της αγαπημένης σειράς, Σασμός

Ήδη, οι νέοι ήρωες της σειράς ξεκίνησαν γυρίσματα ώστε να υπάρχουν έτοιμα τα επεισόδια όταν θα αρχίσει να προβάλλεται ο β' κύκλος της σειράς.

Σε αυτόν θα δούμε νέους ρόλους, νέους ήρωες, ραγδαίες εξελίξεις και καταιγιστική πλοκή που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Ας δούμε όμως έναν προς έναν τους ηθοποιούς που «εισέβαλαν» στο καστ και τους ρόλους που αναλαμβάνουν αλλά και πώς θα εξελίξουν την πλοκή του Σασμού.

Ο Μάινας είναι ο Παύλος Βρουλάκης

Όπως είδαμε ήδη, κυκλοφορεί η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού από το σετ των γυρισμάτων καθώς σήμερα (14/7) ήταν η πρώτη μέρα της συμμετοχής του σε αυτά. Ο Στέλιος Μάινας αναλαμβάνει το ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, του ανιψιού της γιαγιάς Ειρήνης που όλοι θεωρούσαν νεκρό όταν πριν από χρόνια, σε μία φουρτούνα χάθηκε στη θάλασσα. Είναι ο ήρωας που βλέπουμε πως «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και που θα δούμε με... σάρκα και οστά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας που κρύβει πολλά μυστικά και ζητά εκδίκηση για την οικογένειά του μετά και τις δολοφονίες του Πετρή και του Άγγελου.

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ντύνεται» αστυνομικός!

Καιρός ήταν για τον Γιώργο Γεροντιδάκη να αποτινάξει από πάνω του τον ρόλο του Μελέτη από τις άγριες μέλισσες και να τον δούμε σε έναν ολοκαίνουργιο ρόλο στο Σασμό. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος απέδειξε πόσο καλός Είναι και στη μικρή οθόνη, θα υποδυθεί έναν αστυνομικό ο οποίος με την άφιξη του στο ορεινό χωριό του Ρεθύμνου, την Άνω Ποριά, όπου εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των ηρώων, θα αναστατώσει τις ζωές όλων. Μάλιστα κάποια spoiler θέλουν τον νέο αυτό ήρωα να εμπλέκεται κάποια στιγμή συναισθηματικά με τη Στέλλα τη δικηγόρο η τη Θεοδώρα.

Ο «σκοτεινός» ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή

Δεν θα είναι και ο πιο συμπαθής ήρωας της δεύτερης σεζόν του Σασμού ο Δημήτρης Αλεξανδρής ο οποίος αναλαμβάνει έναν ιδιαίτερα σκοτεινό ρόλο μιας και θα υποδύεται ένα νέο όπλων. Ο ηθοποιός τον οποίο λατρέψαμε μέσα από προηγούμενους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μικρή οθόνη έρχεται στο cast της σειράς για να αναστατώσει και εκείνος με τη σειρά του η ζωή πολλών από τους ήρωες που ήδη γνωρίζουμε.

Το ανδρόγυνο που θα αναστατωθεί από την εμφάνιση του Παύλου

Δύο εξίσου ξεχωριστές προσθήκες σε ηθοποιούς στο cast σε σχέση με τους παραπάνω είναι και εγώ Μάνος Πετούσης και η Γιώτα Φέστα.

Η τελευταία θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη η οποία είναι εισαγγελέας στο επάγγελμα. Ο Μάνος Πετούσης θα είναι ο σύζυγός της ο οποίος φυσικά θα αναστατωθεί από την ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη που όλοι θεωρούν νεκρό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved