Σασμός: Η απίστευτη αποκάλυψη της Κλαίρης για τα γυρίσματα: «Ποτέ δεν τους έχω κοιτάξει στα μάτια»
Media

Σασμός: Η απίστευτη αποκάλυψη της Κλαίρης για τα γυρίσματα: «Ποτέ δεν τους έχω κοιτάξει στα μάτια»

Σασμός: Καταλυτικός ήταν ο ρόλος της τηλεοπτικής Κλαίρης στην πρώτη σεζόν ενώ και στον δεύτερο κύκλο θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρει ο Μανώλης μετά τη δολοφονία του Άγγελου και τη σύλληψη του Μαθιού.

Η Ευθαλία Παπακώστα μιλώντας το πρωί της Κυριακής (17-07) στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend αναφέρθηκε στη σειρά αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες του ρόλου της αφού υποδύεται την τυφλή.

«Στην αρχή έλεγα ότι δεν δυσκολεύτηκα πολύ αλλά τελικά δυσκολεύτηκα γιατί έπρεπε να το συντηρώ για πολύ καιρό αυτόν τον ρόλο σε σχέση με την τυφλότητα αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σαν εμπειρία. Ήταν δύσκολο γιατί ποτέ δεν είχα οπτική επαφή με τους άλλους συναδέλφους , ποτέ δεν μπορούσα να κοιτάξω τον άλλον ηθοποιό στα μάτια, έπρεπε να βρεθεί δηλαδή ένας άλλος τρόπος σύνδεσης», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Αναφορικά με τις εξελίξεις του ρόλου της, σύμφωνα με τα πρώτα spoilers τόσο η Κλαίρη όσο και Μανώλης δεν θα είναι μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν καθώς το σενάριο τους θέλει να συνεχίζουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό. Μέχρι τότε όμως θα δούμε τη ζωή του Μανώλη να αλλάζει δραματικά.

Ο ίδιος έχει στο μυαλό του μόνο το ότι έπρεπε από την αρχή να είχε μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή καθώς έτσι θα είχαν γλιτώσει πολλά και οι δυο οικογένειες. Στο μυαλό του «γυρίζει» αυτή η σκέψη και φτάνει στα όρια της τρέλας! Οι δικοί του άνθρωποι έχουν πλέον αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του όμως κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει, ούτε καν η Κλαίρη που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved