Velvet: Η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο την απατάει
Media

Velvet: Η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο την απατάει

Velvet: O Αλμπέρτο και η Αννα ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους. Παράλληλα, η Ρίτα ετοιμάζεται να σταματήσει τον γάμο του Πέδρο.

Από την άλλη, η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο την απατάει και καλείται να δει πώς Θα διαχειριστεί αυτό το γεγονός...

Ο Αλμπέρτο και η Άννα κάνουν ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Την ίδια στιγμή, ο Πέδρο αποφασίζει να μιλήσει επιτέλους ανοιχτά στην Κλάρα για τα συναισθήματά του, όμως ορισμένες φορές η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα και να θέσουν νέες βάσεις σε πολλά πράγματα.

Λίγο αργότερα, ο Αλμπέρτο ετοιμάζεται να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωσή, ενώ η Μπάρμπαρα πλησιάζει στην αποκάλυψη της ερωμένης του συζύγου της. Στο μεταξύ, η Ρίτα είναι επιτέλους μόνη.

Γι’ αυτό, ο Πέδρο θέλει να διακόψει τη σχέση του με τη Ρόζα Μαρία και να ομολογήσει τον έρωτά του στη Ρίτα. Την παραμονή των Χριστουγέννων, η γκαλερί είναι γεμάτη από τη λάμψη των γιορτών, αλλά οι περισσότεροι φεύγουν από την πόλη.

Η Άννα και ο Εμίλιο μένουν πίσω, ενώ ο Ματέο βάζει τα δυνατά του προκειμένου να ξανακερδίσει την Κλάρα. Ο Πέδρο ετοιμάζεται να πάει στο χωριό και να κάνει πρόταση γάμου στο κορίτσι του. Κι ενώ όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, οι εκπλήξεις δεν αργούν να έρθουν. Στην γκαλερί ετοιμάζονται για μια ιδιαίτερη περίστάση.

Όμως, παρόλο που η διαμάχη του Αλμπέρτο με τον Ενρίκε φαίνεται να έχει τελειώσει, ο ίδιος και η Άννα έχουν ακόμα διάφορα προβλήματα. Τα θέματα ανάμεσά στους χρειάζονται άμεσα επίλυση, ώστε στο μέλλον να μην υπάρχουν προστριβές.

Από την άλλη, η Ρίτα ετοιμάζεται να σταματήσει τον γάμο του Πέδρο και σκέφτεται με κάθε λεπτομέρεια πώς θα το επιτύχει. Στο μεταξύ, ο Ραούλ βασανίζεται από έλλειψη έμπνευσης, ενώ η Κλάρα ξεκινάει μαθήματα οδήγησης.

Μερικές ημέρες μετά, π επιχείρηση παρουσιάζει τις νέες στολές για την αεροπορική εταιρεία. Συνάμα, η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο την απατάει με άλλη γυναίκα και συγκλονίζεται, ενώ την ίδια στιγμή αυτός λαμβάνει κάποια συγκλονιστικά νέα. Από την άλλη, η Δόνα Μπλάνκα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved