Maestro: Μαγευτικά γυρίσματα στους Παξούς
Media

Maestro: Μαγευτικά γυρίσματα στους Παξούς

Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στον γνώριμο... τόπο του εγκλήματος, το MEGA, για να μας παρουσιάσει τη νέα του δραματική σειρά, με τίτλο «Maestro».

Θα μεταφερθούμε στους όμορφους Παξούς και θα ταξιδέψουμε με την ιστορία ενός καθηγητή, που θα βρει πολλά εμπόδια στο νησί, θα ανάψει φωτιές, θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και θα βγάλει στη φόρα όλα τα απωθημένα που έχουν οι μικρές κοινωνίες. Ή μήπως και οι μεγάλες;

Νωρίτερα την περιμέναμε, αργότερα μας έρχεται! Η νέα σειρά του Παπακαλιάτη, με αρχικό τίτλο «Δάσκαλος», ξεκίνησε γυρίσματα στα τέλη του καλοκαιριού του 2021 στους Παξούς, με σκοπό να βγει στον αέρα την άνοιξη του 2022.

Τελικά τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να κρατήσουν το πρότζεκτ για τη σεζόν 2022 -2023 και μετονόμασαν τη σειρά σε «Maestro», ώστε να ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που δημιουργός και κανάλι ήθελαν να αντιπροσωπεύει.

Η ιστορία Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας. Επιδιώκει να στήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Εκεί κάποιοι θα τον λατρέψουν, ενώ άλλοι θα τον μισήσουν τόσο πολύ, που θα προσπαθήσουν να τον καταστρέψουν!

Ο μαέστρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της. θα μπλέξει σε μια ακραία ερωτική ιστορία, που θα γίνει η σπίθα η οποία θα πυροδοτήσει το ξέσπασμα όλων των κοινωνικών προβλημάτων που μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει...

Ο Παπακαλιάτης ξεκαθαρίζει πως η νέα του σειρά είναι ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα, μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών, με εκρηκτική έκβαση.

Ο δημιουργός αφηγείται μια ιστορία πόθους και σύγκρουσης, με κινηματογραφική ματιά, ανατροπές στο σενάριο και τη γνώριμη αισθητική του. Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε όμορφες τοποθεσίες στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα.

Το συνεργείο βρέθηκε για γυρίσματα και στο «Παλλάς» στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου οι πρωταγωνιστές της σειράς Ορέστης και Κλέλια βρίσκονται στη σκηνή του άδειου θεάτρου.

Εκεί ο δάσκαλος αφήνεται στα μαγικά χέρια της σπουδάστριάς του, που παίζει πιάνο, σε μια σκηνή που ίσως και να είναι όνειρο...

Τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος ερμηνεύουν οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρστίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ΑντίνοοςΑλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, ΟρέστηςΧαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης.

Έτοιμοι για β’ κύκλο

Πριν καλά καλά δούμε τον α' κύκλο των 9 επεισοδίων, ο «Maestro» πήρε το «πράσινο φως» για τη συνέχειά του. Οι άνθρωποι του MEGA πιστεύουν πάρα πολύ στον Χριστόφορο και στο comeback του, γι' αυτό και του έδωσαν το ελεύθερο να το πάει όπως θέλει.

Ο δημιουργός και η ομάδα του θα βρεθούν στα τέλη του καλοκαιριού και πάλι στους Παξούς, ώστε να έχει σπάσει κάπως ο κόσμος και ο τουρισμός και να μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα γυρίσματα, πριν χαλάσει ο καιρός, ό,τι δηλαδή έκαναν και πέρυσι.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο β' κύκλος θα παίξει αμέσως μετά τον α', δεν αποκλείεται όμως να τους δούμε κολλητά, με μια διακοπή λόγω Χριστουγέννων.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved